SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ile F.Karagümrük'ün 4'üncü Randevusu

0
Güncellendi - 2021-01-28 09:58:20
YMS ile F.Karagümrük'ün 4'üncü Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 22.haftasında 29 Ocak Cuma günü Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

2020-2021 sezonunun ilk yarısını 27 puanla dokuzuncu sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçını sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile oynayacak.

İKİ EKİBİN DÖRDÜNCÜ RANDEVUSU

Yeni Malatyaspor ile Fatih Karagümrük, daha önce 2’si 2.Lig, 1’i ise Süper Lig olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 1 kez Fatih Karagümrük, 1 kez de Yeni Malatyaspor kazandı.

İki takım ilk olarak 2014-2015 sezonunda 2.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

İki takım bu sezonun ilk yarısında bu kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Fatih Karagümrük 3-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Biz kazanırız diyemiyorum hayalcilik olur, inşallah galip gelen taraf biz oluruz takımda çok eksiklerimiz var illada yönetim takımın eksik bölgelerine sağlam transfer yapılsın şu ana kadar yönetimden bu yönde bir ses gelmiyor geçen yılı unutmayalım takımın aynı pozisyonda olduğunu görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    3- 0 Rövanşını almak gerek, Malatya 4 -1 kara gümrük
    0
    0
    Yanıtla