SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Hazırlık Maçında Kayserispor'la Oynadı

YMS, Hazırlık Maçında Kayserispor'la Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'de Süper Lig ekibi Kayserispor'la karşılaşan Yeni Malatyaspor maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

İlk hazırlık maçını geçtiğimiz hafta Erciyes CUP Turnuvasında Süper Lig ekibi Ankaragücü ile yapan ve 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık maçını Kayserispor'la yaptı. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan maçta Kayserispor 3-2 galip geldi.

Karşılaşmada Kayserispor'un golleri 47. dakikada Mario Gavranovic, 53. dakikada penaltıdan Mame Thiam ve 70. dakikada Carlos Mane'den gelirken, Yeni Malatyaspor'un gollerini 66. dakikada Haqi Osman ile 68. dakikada Doğukan Emeksiz kaydettiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • DOGAN44 (1 yıl önce)
    Ben su anda bilmiyorum eger malatya spor yetkileri benimle irtbata gecsinler yardimda ederiz burdan bana mesaj atsinlar yeter eylu 5 geliyorum orya ziyaret edecem zaten Ben malatyalyim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nalkiran (1 yıl önce)
    Yorum yazmış bir tanesi şeffaf değilsiniz diye bir önceki yönetim seffafmiydi.Bir yıl boyunca futbolculara ödeme yapılmıs mi hepsi protesto çekmiş tahta kapalı kim kapattı haydi buyur siz hala malatyasporun bir şey bekliyorsanız kit düşünce sahibisiniz.Bu takım mahvolmuş geçmiş olsun averaj takimiyiz unutmayın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malstyasporlu (1 yıl önce)
    Hani şeffaflık hani açıklama hani oyuncular Donsah,Diko, Hafiz nerede ses seda yok madem böyle olacaktınız neye geldiniz. Adil Gevrek sizden daha şefafmis desene. En pahalı fiyata kombine açıklamasının başka da tık yok taraftar size nasıl güvenecek kombine alacak söylemiştiniz. Şeffaf olun çıkın hesap açtığın Donsah, Diko.,hafız, jogging hepsini biz taraftarlar parasını toplarız ama sizde bu da yok. İngiltere deki kardeşim kimsen gel sen bunlardan daha iyi yönetirsin . Mustafa satıldı 15 milyon 30 milyon bütçeniz vardı belediye vali herkes destek çıkıyor ortada bir şey yok. Saydığım oyuncuların yıllık maliyeti en fazla 5 milyon onu da odememissiniz. Takıma bir kamp bilene yapamadınız. Bunu açıklamak bilene lüks oldu yeter artık ne yapıyorsunuz bir açıklayın. Tetteh eğer bedava gitmişse onun da sorumlusu sizsiniz. Seçilme sürecinde bu belliydi konuşup anlayabilirdiniz. Takımınızın oyuncusu olduğu için malatya ya cagirabilirdiniz gelmediği rapor tutup her türlü yaptırımı yapabilirsiniz. Oysa siz duymadım bilmiyorum yattınız sanki. İnşallah ben yanılıyorum içim yanıyor kusura bakmayın.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Dogan44 (1 yıl önce)
    Yakinda gelip malatyaya baskan olcam ingilterde yasyorum yatrim yapacam
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Malatyaspor her şeyimiz seviyoruz yensede , yenilsede eleştirenlerin kesinlikle Malatyalı olduğunu düşünmüyorum doğduğum değil doğduğum yerdir memleket yada her ikisinde düştüğümuz sene Sarıyer in bile seyircisi vardı malatyanin misafir türbinleri de yine çıkarız Malatyaspor Malatya'da yaşayanlardan ibaret değildir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sevket (1 yıl önce)
    Şu takıma sahip çıkalım malatya nın geleceği bu takımda
    %84
    %16
    Yanıtla