SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Sezonun En Hırçın Takımlarından Oldu

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda en hırçın takımlar arasında yer aldı. Sarı siyahlılar, 78 kez sarı kart görürken, 8 kez de kızardı.

2019-2020 sezonunda toplamda bin 385 sarı, 98’de kırmızı kart çıktı. 11 kez kırmızı kart gören Fenerbahçe, bu anlamda zirvede yer aldı. Fenerbahçe’yi 9 kırmızı kartla Kayserispor, 8 kırmızı kartla da Yeni Malatyaspor takip etti.

Sezonu 88 sarı kartla tamamlayan MKE Ankaragücü bu anlamda zirvede yer aldı. Ankaragücü’nü 86 sarı kartla Gençlerbirliği, 87 sarı kartla Beşiktaş, 84 sarı kartla Demir Grup Sivasspor, 83 sarı kartla Kasımpaşa takip etti. Yeni Malatyaspor ise 2019-2020 sezonunda 78 sarı kart gördü.

Yeni Malatyaspor’da Robin Yalçın 8, Mustafa Akbaş, Afriyie Acquah, İssam Chebake, Lingani Hadebe, Arturo Mina ve Murat Yıldırım 6’şar, Sakıb Aytaç 5, Mitchell Donald ile Ghaylen Chaaleli 4’er sarı kartla en çok sarı kart gören oyuncular oldu.

Sarı siyahlı takımda Mustafa Akbaş 2, Robin Yalçın, İssam Chebake, Teenage Lingani Hadebe, Adis Jahovic, Gökhan Töre ve Eren Tozlu ise 1’er kırmızı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Blnt (4 yıl önce)
    Takım ağır yaralı doktorlar nerde kimsenin gıkı çıkmıyor lahanayı yiyince kıtkıt köküne gelince me neredeler kimse ortada yok adil bey biran önce hesabını ver çık git yeter bu sezon millete çektirdiğin
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (4 yıl önce)
    Yıldırım ne açıklaması olacak takım kimin umurunda kulüp kimin umurunda başarıda herkes mikrofonlara koşuyor konuşmak için diğer zaman herkes ölü numarası yapıyor.hem belediye başkanı ve milletvekillerinden önce kulüp başkanının açıklama yapması gerekmez mi onlar açıklama yapacaksa böyle kulüp başkanlığını herkes yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Ligler erken başlayacak bifouma yı jahoviç i guilherme yi kaça sattılar kaç para aldılar gelir gider dengesini neden yönetim açıklamıyor siyasiler neden hesap sormuyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    mefta olmuş takımın daha ne hesabı yapılıyor anlamadım. bu siteye giriyorum. acaba milletvekilleri ve selahattin gürkan bi açıklama yapmışmı veya adil gevrek ve hikmet karaman gittimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • seçim zamanı konuşurlar bilmiyorlar ki Malatyaspora sahip çıktıklarında hangi partiden olurlarsa olsunlar halk destekler onları...
    0
    0
    Yanıtla