SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 3 Oyuncuya Daha Veda Etti

0
Güncellendi - 2021-06-25 02:06:40
YMS 3 Oyuncuya Daha Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sözleşmeleri sona eren futbolcular Fernando Zuqui (fotoğraftaki), Zeki Yavru ve Olcay Şahan'a kulübe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan ilk açıklamada, Zuqui ve Olcay Şahan'ın sözleşmelerinin sona erdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Kulübümüze katkılarından dolayı Fernando Zuqui ve Olcay Şahan’a teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Akşam saatlerinde yapılan bir başka açıklamada da, Zeki Yavru'ya veda edildi.

Daha önce de Afriyie Acquah ve Erkan Kaş için veda mesajları yayınlanmıştı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • umur (3 yıl önce)
    Zeki Yavru iyiydi kalsaydı keşke. Bek oynardı, ön libero oynardı en azından alternatif olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (3 yıl önce)umur isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim,burada bazı çok bilmişler, iyi futbolcu deyince sadece gol atan oyuncu anladığı için onlara alternatif mevkide oynayan oyuncu demen onlara bir şey ifade etmez ve senin bu yorumunu anlamazlar,dolayısı ile yorumunu da beğenmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Allah rızası için şu Ahmet Ildızı da gönderin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bugün spor gazetesine baktığımda her yıl olduğu gibi bu yılda Adil Gevrek yeni yapılacak transferle ilgili balon haberler ile taraftarların aklıyla oynuyor şimdilik bir şey demiyorum sabırla transfer döneminin sonunu bekliyecem ak koyun kara koyun ortaya çıkacak, bu yılda geçen yıllar gibi takıma bedava pasif oyuncuları alır ligde can çekişirse o güne diyeceklerimi saklıyorum. Haydi hayırlısı inşallah düşündüğüm gibi çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Robin Yalçın’ı gönderdiler Zeki Yavru’yu aldılar. Şimdi de Zeki’yi gönderdiler yerine yine Robin ve Zeki’yi aratmayacak, taraftarı çatlatacak yeni bir yeteneksiz bulurlar. Ahmed Ildız, Kubilay ve Jetmir Topallı’da gitmeli!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Vallahi maç seyrederken varlıkları yoklukları farkedilmeyen arkadaşlardı ama bu durum kapasitelerinin yetersiz oluşundanmı yoksa çalıştırıcıların basiretsizliklerindenmi kaynaklanıyordu işte onu bilemem. İşleri rast gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (3 yıl önce)
    Super boyle devam gec alinmis kararlar gecen sezon basinda bunlar olckti aslinda ama olsun gec olsun guc olmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (3 yıl önce)
    Bir Ahmet ildiz kaldı.O da giderse,takım gereksiz ve takıma yük olan faydası yerine zararı olan sıkıntılı oyunculardan kurtulmuş olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehir merkezinde bir futbol akademisi kurmalısın.benim gibi bilmeyenlerde gelip bişeyler öğrensinler.hiç olmasa bir katkın olsun.bütün taraftarlar böyle bir dehadan faydalansalar kötümü olur!
    0
    0
    Yanıtla
  • Deha yada Dahilik gibi bir iddiamız yok zaten olamaz.Ama Aklına gelen yada bilmediğin her konuda yorum yapmazsan burada doğru bilgi vermek adına dahiyane bir çözüm sunmuş olabilirsin.Farkında değilsin ..Burada yorum yapanların tümünden seviye olarak çok gerisindesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Nickleri değiştirmeyi unutmuşsun! davul zurnayı birbirine karıştırıyorsun.hangi kafayla seviye tespit sınavı yaptığınızda belli değil.ama ukalalıkta sınır tanımıyoruz maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ulusal basında zeki yavru ile de yolların ayrıldığı yazıyor.vaktiyle böyle oyuncularla kadroyu doldurup yazık etmeyin diye çok bağırdık ama dinletemedik.formanın hakkını veremeyen kim olursa olsun kapıyı göstermeliyiz.Gelen oyuncularda sıradan bir Anadolu kulübüne gelmediklerini bilmeliler.yönetim bunu onlara hissettirmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (3 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Senin zerre kadar futbolla ilgin yok.Malatyaspor klübü iyi bir oyuncu olan zeki yavru ile tekrar anlaşmak istedi.Ancak zeki yavru istemedi. Giresun ile 1+1 anlaştı.Sende,ben demiştim böyle kötü oyuncular almayın ama sözümü dinletemedim falan filan ..demiştim diyorsun zavallı futbol fakiri.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısın bazen bayanlar voleybol takımıyla karışıtırıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya zerre kadar bilgin yok.Ezbere konuşuyorsun.Zeki yavru çok iyi bir oyuncu.Malatyaspor zeki yavru ile anlaşmak istedi.Zeki yavru istemedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrını görsün Giresun, zorla güzellik olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim taraftarlar her yoruma başladığında besmele çeker gibi önce herkesi futbol cahili ilan eder.ondan sonra inciler dizmeye başlarlar..çünkü kafa kapasitesi o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zekinin ,klüp tarafından istendiğini ama futbolcunun istemediğini bilmediğini sana ben öğretmiş oldum..Bilmediğin,görmediğini yorumlamıyacaksın diye bunu defalarca yazmıştım.Hala kafadan atmaya, bilmediğin anlamadığın konuda yorum yapmaya devam ediyorsun...Yalanını ortaya çıkaranlara,varsa doğrularınla cevap vereceksin..Konuya verdiğin cevap senin kapasitenle orantılı.Malatyanın futbolla ilgisiz bilgisiz taraftarı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen sürekli yorum yapan kendini Malatyaspor taraftarı sanan futbol cahili bir kardesimizsin. Biz seni böyle kabul ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    öyle kabul ettiğin için çok sağol ya.tevazu göstermişsiniz.tam bir zavallılık örneği.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Gidenlere güle güle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (3 yıl önce)
    Ziqui iyi bir takımdan geldi.Ancak Geldiği yerde Hamza hamzaoğlu diye saplantılı biri vardı.Buna da kafayı takdı.Adam yerine konmadı. Sonradan oyuna girdiği bir kaç maç dışında hiç oynatılmadı.Yolun açık olsun düzgün adam.
    0
    0
    Yanıtla