SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Teknik Direktör Cihat Arslan ile Anlaştı

YMS, Teknik Direktör Cihat Arslan ile Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor teknik direktör Cihat Arslan ile anlaştı.

Öznur Kablo Yeni  Malatyaspor kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama da, “Kulübümüz, Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaşmaya varmıştır. Cihat Arslan ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” denildi.

Öznur kablo Yeni Malatyaspor, 2021-2022 sezonuna teknik direktör İrfan Buz ile başlamış, ancak buz ile Ekim ayında yolların ayrılması ile takımın başına Marius Sumudica getirilmişti. Kulüp Marius Sumudica ise 7 Şubat 2022’de yollarını ayırmış, takımı aynı zamanda kaptan olan Adem Büyük futbol sorumlusu olarak 3 hafta çalıştırmıştı. Ancak Adem Büyük ile de 3 hafta sonra 24 Şubat’ta yollar ayrılmıştı. Takımın başına son olarak Cihat Arslan getirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Abdullah (2 yıl önce)
    Bu Adil Gevrek şaka gibi;herhalde kendi şirketini başkaları yönetiyor yoksa bu akılla buna altın madeni versen 1 aya kalmaz onuda batırır.Bakalım bu hoca kaç gün dayanacak.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Şu takımı bu haliyle üstlenen her Hoca ya saygım sonsuz. Umarım hoca iyi niyet ve gayretini göstermek adına şehre ayak basmıştır.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Yönetim yagcilari iş başına.Bu takım küme düştü daha niye hoca alıyorsunuz.Adil ve samedi oynatın takımda garanti galip gelir.Bu takıma gelen hoca hayatının hatasını yaptı.Bir kere para falan alamazsın bu yönetim para vermez karın tokluğuna çalışırsın.Transfer ve taktikler ile ilk 11 i Samet belirler hoca olarak ancak kulübede oturursun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • tamer mor (2 yıl önce)
    malatya da bir beğnmezlik mevcut. cihat hoca kötü bir hoca değil zaten dip yapmış bir yönetim ve takım var yoğurt maya hesabı, kaybedecek birşeyimizin olmadığı bir zamana girdik ya tutarsadan başka çaremizyok. ya tutarsa...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Uğur tn (2 yıl önce)
    Acaba seçim zamanı yeni malatyaspor'un şu durumuna sessiz kalan şehri yöneten,şehirin büyük çoğunluğunun desteğini amasız,fakatsız alan siyasiler yeni malatyaspor'u düşürdükleri durumu taraftara anlatabilecekler mi ? onuda geçtim bu siyasilere gidip oy verip,gelip burada bu siyasilere bu takımı ne hale düşürdünüz diye sorabilecekler mi ? tabi ki HAYIR ! İşte bu yüzden bazı şeyler malatya gibi şehirlere büyük gelir. Layığınla yaşayan şehirdir MALATYA !!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)Uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın Uğur bey, gerçekten layığını yaşayan şehirdir güzel Malatyam.Malatya üzerine rant için kabus gibi çöken zihniyet; spordan siyasete,ekonomiye,sosyal hayata,kültür hayatına ve maneviyata büyük zararlar vermişlerdir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Tiyatroya devam. Nasılsa akp li milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan kalabalık bir seyircisi var. Koca şehir ile bir süre daha dalganızı geçin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Gündüz Bey (2 yıl önce)
    Yeter ayıptır, bu rezilliği bir yerde bitirin artık. Futboldan tiksindirdiniz bizleri.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mehmet Yördem (2 yıl önce)
    Hoş geldin cihat hocam inşallah başarılı olursun.belediye başkanına ve siyasilere rağmen takımı toparlarsın düşsekte mücedele ederek düşelim.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Vallahi kimin gelip kimin gittiğini unuttuk tek gidecek kişi ise koltuğa yapışmış bir türlü gitmiyor o gittiği gün sitmapinarinda davul zurna caldiracagim tabi elimizde takım kalırsa.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sire pazarında caldir orası meşhur davul zurna konusunda
    %53
    %47
    Yanıtla
  • 1646325654 (2 yıl önce)Hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sire pazarında dolarcilar davul caldirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Ağam Bizimle Eylenir....
    %75
    %25
    Yanıtla