SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Teknik Direktörü: "Transferlere İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2021-08-11 22:27:30
YMS Teknik Direktörü:
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktör İrfan Buz, Süper Lig'in ilk haftasında yapacakları Trabzonspor maçında iyi bir oyun sergileyip, galip gelmek istediklerini söyledi.

Sarı-siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Buz, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, tamamladıkları Bolu kampının genel anlamda çok verimli geçtiğini belirti.

Nuri Fatih Aydın'ın Bolu kampında Gaziantep ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmasına takım olarak üzüldüklerini dile getiren Buz, "Ameliyatını oldu. Nuri Fatih Aydın'ın sakatlanması dışında çok iyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Genç arkadaşlarımız dinamizm getirdi bizlere, seviyemizi yükseltti. Stephen Mallan ile Benjamin Tetteh'nin bonservisini aldık. Genel anlamda takımımdan çok memnunum. " diye konuştu.

Medipol Başakşehir ile oynanan hazırlık karşılaşmasını değerlendiren Buz, "O müsabakada kaptanımız Adem ile Semih yoktu. Koruma amaçlı onları oynatmadım. Genç arkadaşlarımıza yer verdik. Genel anlamda bizde sistem çok önemli olduğu için orada oynayan arkadaşları bu seviyede görmek bizleri mutlu ediyor. Hazırlık dönemi ile lig havası çok farklı. O yüzden ligde biraz daha farklı bir takım göreceğiz." ifadelerini kullandı.

- "Transferler yapmak istiyoruz"

Takıma yapılacak takviyelerle ilgili yönetimle istişare halinde olduklarını ve transfer komitesinin çalışmasını sürdürdüğünü aktaran Buz, şöyle konuştu:

"Sanırım şu an ligde en genç takım biziz. Lig çok çetin geçecek ve önemli futbolculara ihtiyacımız var. Rayane Aabid ile Oussama Haddadi, ikisi de çok iyi futbolcular. Gelen genç arkadaşlarımız arasında o seviyeyi yakalayabilecek oyuncular mevcut ancak onların zamana ihtiyacı var. O yüzden transferlere ihtiyacımız var. 6-8 numara bölgesine kanat ve defans anlamında transferler yapmak istiyoruz. Transferde bir sürü parametre olduğu için doğru işler yapmak durumundayız. Transferleri kulübe erken katmak isterdik ama gelen oyuncuların hazır olmasına da bakıyoruz. Bir iki gün içerisinde son noktaya getireceğiz."

Ligin ilk haftasında Trabzonspor'u konuk edecekleri maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Buz, "Rakibimiz lige çok iddialı ve müthiş transferlerle giriyor. Saygı değer bir takım ve saygı değer bir teknik ekibi var. Trabzonspor, Avrupa kupasında Molde ile karşılaşacak. İnşallah tur atlar. Türkiye açısından önemli. Onlara başarılar diliyoruz. Biz kendi sahamızda oynuyoruz. Her puan ve galibiyet çok önemli. Onun için mücadelemizi vereceğiz. Taraftarlarımız da gelecek. Onlarla birlikte iyi bir oyun sergileyerek, puanlarımızı almak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Hoca her konuşmada tehteh nin bonservisini aldık başka ne aldınız hiç bir şey senin 3 hafta kredin var ben senin yerinde olsam bugün istifa ederim çünkü 3 hata sonra fatura sana kesilecek demedi demeyin bu yönetim anlayışı bu hocalar üstünde zaman kazanmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (2 yıl önce)
    Sen hoca olsan bırakır gidersin bu takımı 3 ligde daha başarılı olursun gidiş hat o yönde transferler hep lig 3 den hiçmi itiraz etmiyorsun bu nasıl transfer diye sadece para kazanmak için herşeye göz yumuyorsun bu takım kesin kümeye düşer sende Artık süper lig değil amatörde ancak iş bulursun
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (2 yıl önce)
    Bu yılda saç,baş yolacağız desene...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Çok ayıp adil başkan 3.lig den kadroya giremeyen vasat isimleri getirdi bal liginden amatör den getirse şaşırmazdık bu kadro kalitesi ile ne yazıkki bu yıl yüzde 99 küme düşecez
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Baksanıza bu seferde İrfan buz bile konuşmaya başladığına göre sıkıntılı süreç belliki tekrar başlamış. '' Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir..''.(A.Einstein)
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Defansa ismi gibi sadik oyuncumuz sadiķ ciftpinar geliyormuş hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Neden bizim talip olduğumuz,mevkilerdeki aynı oyunculara Gaziantep neden talip oluyor nasıl bir kulüp anlayışı,gitsin başka oyunculara baksınlar,ayıptır aynı coğrafyanın takımlarıyız...............
    0
    0
    Yanıtla
  • HAsan KOSOV (2 yıl önce)
    Yönetim istifa etse çok iyi olur, Adana demirspor' a bakın örnek alın az. Adamlara helal olsun ne transferler yaptılar. Bizimkilerde boş boş işlerle uğraşsın dursun. Ne yönetimde ruh var ne takımda . Yazık günah. İnsanda heves bırakmadınız. Ne haliniz varsa görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet44 (2 yıl önce)
    İrfan hocamız oyuncu istiyor. Alacak yönetim nerede.Tranferin son günü geldiği takımda 2 sene oynamamış tabiri caizse çürükleri alır. Sonrada takım İlk 5 haftada kötü sonuçlar alır. Yönetim de kendi hataları yokmuş gibi, İrfan hocamızı taraftarın önüne atar.Yedek oyunculara bakıyorum. Maçı değiştirecek oyuncu yok.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mustafa eskihellaç ile fofana nın yeni sözleşme ile devam etmeleri dehşet bir hatadır.şimdiye kadar bunlardan hayır gören olmamıştır.birde sadık geldimi sezon sonu seyreyleyin gümbürtüyü.yönetim bu isimlerde neden ısrar eder acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam sadik ve sinan gumusu transfer edin cok faydali olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Bütün takımlar hergün yeni yeni transfer ler yapıyorlar. Biz onların transfer lerini takip ediyoruz. Herhalde bizim yönetim de takip ediyordur. Çünkü bizde hiçbişey yok. Adil Başkan acaba Adana Ds. u Rizespor u, Kayserispor u, Giresunspor u vs. Takip ediyolarmı. Adamlar ne transferler yaptılar ve halada yapıyorlar. Adil Başkan herhalde devre arasını bekliyor. Durum içaçıcı değil. Ptesi Trabzonspor burada 4_5 tane atarsa belki uyanır Adil bey.
    0
    0
    Yanıtla