SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Üst Üste Kritik Maçlar Oynayacak

0
Güncellendi - 2020-03-05 16:10:09
YMS Üst Üste Kritik Maçlar Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan ve oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde üst üste kritik maçlar oynayacak. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon istikrarsız bir görüntü çiziyor. İkinci yarıda oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybeden sarı kırmızılılar, 24 puanla 13.sırada yer alıyor. 

İkinci yarıda hanesine henüz puan yazdıramayan Malatya ekibi, ligde üst üste kritik maçlara çıkacak. Ligin 25.haftasında 7 Mart Cumartesi günü 14.00’da sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 Mart’ta ise erteleme maçında Trabzonspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. 

Ligin 26.haftasında 15 Mart Pazar günü 13.30’da deplasmanda Hes Kablo Kaysersipor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım, 27.haftada 21 Mart Cumartesi günü 17.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek. Malatya temsilcisi, 28.haftada ise 5 Nisan Pazar günü 13.30’da sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    İkinci yarı bir puan bile alamadık.düşme hattındaki takımlara kendi sahamızda yenildik.olumlu düşünecek en ufak bir şey kaldımı?Halimiz ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    sonucu bilinen maçlar olduğu için artık kimse kritikliğine bakmıyor.her maç günü tansiyonum fırlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Olumsuzluk üzerinize sinmiş.
    0
    0
    Yanıtla