SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Yeni Sezon Hazırlıklarına Malatya'da Başladı

0
Güncellendi - 2021-07-01 22:52:42
YMS, Yeni Sezon Hazırlıklarına Malatya'da Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, yeni sezon için hazırlıklara Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde başladı.

Teknik Direktör İrfan Buz'un yönetiminde yapılan ilk çalışmaya, futbolcuların büyük bölümü katıldı. Dinamik ısınma ve dayanıklılık koşusu ile başlayan antrenman 8'e 3 pas çalışması ile son buldu.

Yeni Malatyaspor, Malatya'daki çalışmalarını 6 Temmuz'a kadar sürdürecek, 2 günlük iznin ardından ikinci etap kamp için 8 Temmuz'da Bolu Abant'ta toplanacak. Abant kampı 19 Temmuz'a kadar sürecek. İki günlük iznin ardından son etap için tekrar Bolu'da toplanacak olan takım, çalışmalarını 1 Ağustos'ta tamamlayacak.

YENİ FORMA SPONSORU..

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un forma göğüs sponsorunun 2021- 2022 sezonu için 4K Onvo Smart TV televizyon yayın platformu olduğu bildirildi.

Kulüptep yapılan açıklamada, " Süper Lig 2020-2021 sezonu forma göğüs sponsorumuz Onvo oldu." denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Alattin Akçura (3 yıl önce)
    Adil Başkan bu Semih’i neden göndermiyorsun çok sevdiysen götür bahçende reşber yap
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    uefa klüp lisansı neden hala alınamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Borç çok kaynak yok Adil i ordan kimsenin almaya gücü yetmez borç 500 trilyon olur adil anca o zaman bırakır gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Ben bu formalara bayildim
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar kaplan (3 yıl önce)
    Yeni sezon Malatyamıza ve Ülke futboluna hayırlı olsun. Taraftar olarak takımızın sahalara dönmesi bizleri son derece heyecanlandırdı. Disiplinli bir anlayış ile başlayan sezonun Malatya futboluna katkılar sunacağına eminim, yeterli birlik olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bir gram güven bırakmadılarki sevinçle heyecanla liglerin başlamasını bekliyelim keşke ligler başlamazsada düşme korkusu çile dolu Bir sezon yaşamazsak
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim gök (3 yıl önce)
    Bu transfer hızı ile kesin 1.lig deyiz adil gevrek ne oldu çilekler kale deki çilek tarlana benzetme bu işi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Isallah iyi oyunculari takima kazandirirsiniz Katilanve eski oyuncularimiza saglikli calismalar diliyorum yeni forma cok guzel
    0
    0
    Yanıtla