SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Yeni Sezon Hazırlıklarına Eksik Başladı

YMS, Yeni Sezon Hazırlıklarına Eksik Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e beş sezonluk macerasının ardından veda eden ve 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor topbaşı yaptı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde toplanan sarı siyahlı takımda, Beşiktaş ve Konyaspor’un transfer listesinde yer alan kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç da katıldı. Genç kanat oyuncusuna 2-3 Süper Lig kulübünden transfer teklifi olduğu ve bu tekliflerin değerlendiremeye alındığı öğrenildi. Yönetimin, gelecek en iyi teklife göre transfere onay vereceği bildirildi.

Yeni Malatyaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Eskihellaç, geçen sezon 31 Süper Lig maçında 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Serbest kalmaması için 5 milyon TL alacağı için Cuma gününe kadar müsaade istenen Ganalı ileri uç oyuncusu Benjamin Tetteh idmanda yer almadı. Ödemesi yapılarak kulüpte tutulmak istenen Tetteh’e Arabistan’dan 3 takımın teklifte bulunduğu öğrenildi. Ganalı oyuncuya 3 milyon 800 bin Euro teklifin olduğu, ödemesi yapıldıktan sonra gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağı bildirildi.

İdmanda kiralıktan dönen oyuncularla birlikte alt yapıdan alınan oyuncularda yer aldı.

Brundili oyuncuların bilet bulamadıkları, pazar günü idmana katılacakları kaydedildi.

Takımın 9 Temmuz'da başlayacak Kurban Bayramına kadar Malatya’da kamp çalışması yapacağı bildirilirken, sonraki kamp çalışmasıyla ilgili durumun netlik kazanmadığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu klüp iflas etmiş,sıfırı tükenmiştir.Klüpde oyunculara olan birtakım malzeme ihtiyacı hasıl olmuş,temin edilememiştir.Şakşakcı ve yancılar burada böyükkk başkan demekle bu işlerin yürümüyeceğini nihayet anladınız.Bu malzemeleri,klübün ihtiyaçlarını da artık siz temin edersiniz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Birlik beraberlikle aşılmayacak sorun yok yeterince eleştirdik artık destek zamanı
    %42
    %58
    Yanıtla
  • cenk (2 yıl önce)
    çağa çolukla lige girecekler buradan da düşecekler. liyaketsiz zihniyetin sonucu bu. Ne emeklerle lige çıkan takımı alaşağı ettiniz.
    %85
    %15
    Yanıtla