SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 8 Yabancı İle Anlaşabilecek, 5'ini Oynatabilecek

YMS, 8 Yabancı İle Anlaşabilecek, 5'ini Oynatabilecek
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun, Mehmet Büyükekşi başkanlığında yaptığı toplantıda, yabancı futbolcu uygulamasını görüştüğü belirtildi.

Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki sezon mücadele edeceği TFF 1. Ligde, 8 yabancı uyruklu futbolcunun tescil edileceği, müsabaka listesine en fazla 7 yabancı uyruklu oyuncu yazılabileceği, aynı anda bunlardan 5'inin sahada bulunabileceği kaydedildi.

TFF yönetiminin buna ilişkin kararı şöyle açıklandı:

"TFF 1. Ligde ise yabancı uyruklu futbolcu uygulamasının, bir önceki sezondaki şekli ile uygulanarak, sözleşmesi devam eden futbolcular dahil 8 yabancı uyruklu futbolcunun tescil edilerek, lisans alabilmelerine, kulüplerin sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurmaları koşuluyla, müsabaka isim listesine en fazla 7 yabancı uyruklu futbolcu yazabilmelerine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Transfer bile yapamaz çünkü yasak var azda olsa gelecek gelirlere federasyon el koyacak böyle bir kulübe kim gelir hiç unutmuyorum değerli dostum rahmetli soykan dönemi yöneticilerinden kahraman derinpinar o günlerde transferde kulübe öyle bir güven vardiki istediğimiz bütün futbolcularin ilk tercihlerinden birisi malatyaspor oluyordu demişti,futbolcular kulüplerin Mali durumunu takip etmiyorlarmi parasını alamayacağı kulübe hangi oyuncu gelir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Bırakın yabancıyı yerliyi oynatacak parası bile yok bu klübün.Klüp tam takır.
    %67
    %33
    Yanıtla