SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Galatasaray Maçı Öncesi Kriz

0
Güncellendi - 2021-01-23 02:47:51
YMS'de Galatasaray Maçı Öncesi Kriz
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da futbolcular 3 aylık maaşlarının ödenmemesi nedeniyle bugün yapılması planlanan antrenmana çıkmayarak yönetimi boykot etti.

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da futbolcuların 3 aylık maaşlarının ödenmemesine tepki göstererek bugün yapılması planlanan antrenmana çıkmadığı öğrenildi. Konuyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, yönetimin futbolcuları ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan yönetimin üst üste alınan 2 galibiyetle işlerin yolunda gitmeye başladığı bir süreçte futbolcuların maaşlarını ödemeyerek kulübü yeni bir krize sokmasına taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Yayıncı kuruluştan gelen paraların neden futbolculara dağıtılmadığını soran taraftarlar Adil Gevrek'i istifaya davet etti.

Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in 21. haftasında 24 Ocak Pazar günü sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • M.Saim (3 yıl önce)
    Değerli yorumcular , kimi arkadaşlar bilerek bazılarında bilmeden yorum yazıyorlar.Başkana Bazı futbolcu arkadaşlara hakeretler edercesine yükleniyorlar.Bence daha iyisini bulana kadar en iyi Başkan bizim Başkan .Ben Adil başkanı canlı olarak hiç görmedim tanımam .Benim için Malatya ve Malatyaspır’un başarısı getisi teferruat.Bakınız Gaziantep başkanı Fatma hanım, takımı Konukoğlu gurubuna teslim etti Belediye olarakta yardım etti şu anda gayet iyi gidiyorlar.Bizde herhangi güçlü bir aday yokken Başkan istifa deniyor.Bunu diyenler Malatya düşmanları takımı başsız bırakıp kaos yaratmak. Bundan da kendilerince haz duymak. Belediye başkanımız ya takımı satmayacak güçlü bir aday bulacak, yada mevcut başkanı destekleyecek.Zor günlerde taraftarında takımı sahiplenmesi çok önemli en azıdan dualarıyla destekleriyle.Önümüzdeki 5 maçta 7-8 puan alabilirsek sezonu rahat geçireceğimizi düşünüyoru.İnşaallah maddi sıkıntılar aşılır.Birde Başkana vizyonsuz diyenler oluyor bununla neyi kast ediyorlar.Tanrıverdi başkan’da vizyonlu başkandı ne oldu vizyon takımı lig’de mi tuttu.Başkannın Şayet kötü bir yapısı olsaydı Adem ve Ertaç takıma geri dönmezlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli_kadir (3 yıl önce)
    Ben bunu 1 ay önce yazdım. 21 kulüp var ilk parayı ağzına hamza aldı. Fenerbahçe haricinde hangi takım doğru düzgün para alıyor. Canlı yayın giderleri azaldı. Büyük takımların stad gelirleri bile yok Beşiktaş ta bile ödeme yapılmıyorken görevi oyuncuları hazırlayıp maça çıkarmak olan Hamza Kazan kaldırdı. Def edeceklerdi o gün artık çok geç. Canlı yayında yönetimi taraftarı şikayet etti.Yaziklar olsun Hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • Harbby (3 yıl önce)
    Sanki hıc bir kulup yasamıyor bu sorunları Fenerbahce gibi takıma bile Acun yardım ediyor nerde bizim is adamları nerde aday olmak için sıraya giren baskan adayları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Şu an Sayın millet vekillerimiz maddi olarak zor durumda olan büyük sevdamız malatyaspora yardımlarını bekliyorum. Galatasaray maçı öncesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Gayet normal, adamlara alacakları verilmeli, tek anormal.olan durum bu olayın G.Saray maçından önce patlak vermesi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Şu hale bakın ligin dibinde umutları tükenmiş takımlar bile transfer yaparken,futbolcu paraları ile ilgili bir problem yaşamazken şu malatyaspor klübünün 4 yılda harcadığı ve kazandığı paraları bir alt alta toplayın bakalım bu klüp nasıl oluyorda bugün bırak transfer yapmayı ,futbolcu paralarını ödeyemiyor hale gelmiş olur.Yapamıyorsan bırakıp gideceksin.Yok gitmiyorum diyeceksen oynattığın futbolcunun parasını ne edip yapıp vereceksin.Bu kronikleşmiş hale gelen konu her gündeme geldiğinde dalkavuk,bedavacı troller; çok biliyorsanız siz gelin yönetin gibi anlamsız ve içi boş kuru cümleleri sosyal medyada millete cevap olarak yazmaktan da de geri kalmıyorlar.Takımı küme düşüren bu başkan buna rağmen koltuğunu bırakmadı sayın troller. Millet artık usandı.Malatyaspor klübü çiftlik haline gelmiş.Her yıl her ay her her hafta para yok denir mi? yahu.Demezlermi satılan oyuncular,galibiyet ve beraberlik primleri ve son 4 yıldır ligin en düşük bütçeli takımlarından olan Malatyasporda nasıl oluyorda her saat para yok deniyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (3 yıl önce)
    Bence ilk once futbolcularin parasi verilir geriye kalanlada kulupe yardim edilir..Bu demektirki gs'aya uc puan ikram edecegiz gs taraftari bizimle alay edecekler simdiden heyecanim kacti..Hem yms'nin taraftarina hemde yms'nin oyuncularina yazik oluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Başkanımızı boşuna yıpratmayın . Yönetimde Para sıkıntısı var. Birazda belediye başkanlarımızı sıkıştıralım. Bu zor günde takımın yanında olsun. Bu takıma kötü bir şey olursa tek şuçlu belediye başkanlarımızdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    takımımız tüm malatyanın ortak değeridir.sayın başkanımız selahattin gürkan ve iş adamlarının takıma bu zor günlerde destek olması elzem olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Bu takımı yönetenler 4 yıldır hep para sıkıntısı çekiyor.Bu takım Hep Ligin en ucuz kadrosunu kuran ilk üç takımdan biri oldu.O kadar galibiyet ve beraberlik primleri yanında üstelik satılan oyunculardan Türkiyede en çok kazanan ilk 3 takımdan biri ama bırak iyi bir ransfer yapmayı futbolcuların maaşlarını bile ödemiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Bu işler böyledir...bir şekilde nefes yetmiyor ve boguluyorsun....Malatya yönetiminin şu anda Malatyayi süper ligde tutacak gücü yok...düşecek belki yarın belki yarından da yakin.... düştümu zaten soluğu adafisporun yanında alıyorsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    desene yenildik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Sayın siyasilerimiz lütfen bu konuya bir el atın ya adil başkana destek olun yada maddi acidan guclu ve yonetim konusunda çok iyi birini artık başa getirin bu gidişata yeter artık diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)
    Belediye elini çeksin ama gaziantep Erzurum kayseri rize trabzon izmir gibi belediyelerse ise takimlatına destek olmak için süper ligi futbolun bir şehrin ne kadar katki sağlayacaği aşikardır malatya ikinci lige düşsün belediye destek verse ne olur vermese ne olur yazıklar olsun bu belediyemize nalatanın sosyal olarak zaten bi meşgalesi var o da takimi bu takimida harcamayın bakin gayet güzel ve iyi bir takımız var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sport (3 yıl önce)
    Adil efendi takımı düşürmeden bırakmaz herhalde adam kabadayı sanki yapamıyorsan para yoksa bırak belki bir sahip çıkan olur takım tam oynamaya başlamışken yapılan hoş şeyler değil yapamıyorsanız bırak rezil etme.....siyasetçilerin zaten umrunda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Defalarca burdan yazdım.futbolcunun teri kurumadan alacağını ödeyeceksiniz...ödeyemiyorsunuz erdemlik gösterip bu işi birkacaksiniz..futbolcularimiz cok hakli ...yerden göğe kadar hakli... ama bu protestonun zamanı gs maçı öncesi mi olmalıydı...burdan istenmeyen sonuçlarda çıkarılabilir...özelikle gs da oynamış futbolcular, gs ya gol atıp sevilmeyen futbolcular varken acaba olası bir mağlubiyete kilif mi hazırlıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    Malatyanın zenginleri nerede hiçmi vicdanları sızlamıyor belkide yardım etmişlerdir bilemiyoruz geçen sezon TRT bile Borçsuz Takımlar listesinde bizi gösterince Tam sevinip gurur duyacakken Diyorlarki vay bunu duyan başkan ardından peş peşe para eden oyuncuları arkasından Takımın arabalarını otobüsünü sattı vede BORÇSUZ Sandığımız Takımın Gırtlağa kadar Borca girdiğini ayıla bayıla öğreniyoruz tabiki Malayada ŞOK ŞOK dalgası herkes şaşkın perişan ulan nereye gitti onca miliyon miliyon Avrolar derken ist..yaşayan kuyumcu Bir Cemal beg ismi duyuldu vede ne o milyonların döküldüğü SU ne Suyu içen İNEK nede kaçtığı Dağ bulundu yandı bitti Kül oldu Diyorlar ALLAH Spor bakanımızdan razı olsun düşmeyi durdurduda Biz Malatyaspor sevdalıları sanki on yıl çocuğun olmaz diye biliyorken ve Birden Baba olacağını duyarsınya öylesine sevince boğulmuştuk. vede Takımı busene bu Dertlerden kurtaracakmış edasıyla okadar protestolra rağmen bırakıp gitmeyen yönetim görüyoruzki Takımı yine uçuruma doğru götürüyor GÜVEN meselesi Demekki Zenginlerde artık güvenmiyor Diyorlar vay be hayretki hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalî (3 yıl önce)
    Yusuf satilirsa nefes alabilir .fotbulcularda bu zor şartlarda biraz feragat etmeliler. Kulube herkes sahip cikmali adil gevrek yalniz birakilmamali bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Malatya nın vekilleri ne işe yarar neden sahip çıkılmaz kulüp borç batağında bir sürü usulsüzlük var herhangi bir inceleme yok yazıklar olsun Sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Gevrek adil paraları vermiyor, oyuncuların ve taraftarın tabiri caizse imanını gevretiyor. İki senedir bu adam bize işkence ediyor. Yeter yahu bı doy doy!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Oyuncuların hakkını verin sonra da klubü kapatın bu işler size göre değil Adil başkan. Şimdi ben desem ki Messi gibi top oynayacam mümkün mü? Cevap nanıl ki herkes tarafından hayır ise siz deeee....
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    yaa arkadaşlar neden adil gevreği muatap alıyor bu adamı getiren kimler milletvekilleri bld başkanı. bu olumsuzlukttan onlar sorumlu adil gevreğe hesap soaracak adres belli.. belediyespordan yenimalatyaspor oluşumunda hedef neydi borçsuz takımı götürmektti. bu borçlar ne peki. neden mali kongre alınmıyor neden hesaplar incelenmiyor. 100.bin 150 bin 200 bin dolara oyuncu aldılar 2 milyon üç milyona sattılar. ve adil gevrek öle pahalı oyuncuda almadı peki nerde bu paralar. formanın arkasına ayrı reklam. önüne ayrı reklam her iki kollara ayrı ayrı reklam. saha içi reklamı spot tot loto gelirleri. üç puana iki milyon yediyüz binin geldiği bir yerde nerde bu paralar.. adil gevreği görünce. hikmet tanrıverdi dürüst başkanmış o zamanlar bu kadar gelirde yokttu. adam haşim karadağa sıfır borçla teslim etti. haşim karadağ efsane malatyasporu batırdı. yazık yaa yazık sayın milletvekilleri sayın selahattin gürkan. adil gevrek malatyamızın adını batırıyor bu şekil rahatsız olmuyprmusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Problem ortaya çıktı net.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Lig başlamadan Belediye başkanlarına, milletvekillerine vs ye kafa tutmak kolayda arkası gelmiyormuş demek ki. Hani verdiğin sözler Adil Gevrek aldığın yıldız dediğin futbolcuları çoğunun sözleşmesi fesih edildi. Şimdide satmaya çalıştıklarım maaşlarını alamayınca tek taraflı fesihler le bedavaya gidecek. Ya sahiplen takımı ya da sahiplenecekler kafa tutma. Bu haftayı atlatırsın ama haftaya ödeme yapamazsan takım da 11 bulamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Öyle boykot olmaz yarınki maçta 2 penaltı 2 kırmızı kart yaparlar çok güzel olur Başkan o zaman anlar
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Arkadaşlar adil gevrek olduğu sürece bunlar yaşanacaktır NOKTA !! Yeni malatyaspor'un önce bu basiretsiz başkan ve yönetiminden kurtulması önceliği olmasıdır.Aksi takdirde bu ve bu tarz olayları çok yaşayacak yeni malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    Sen başkan olarak hocanın,futbolcuların yüzüne nasıl bakıyorsun?Nasıl başkanım diyerek geziyorsun?İnsan ödeme taahhütü verdimi ne yapar eder sözünü yerine getirir.Eğer bunları yapamıyorsa ortada utancından dolaşamaz.Helede Malatyalıyım diyene böyle antin kuntin işler hiç yakışmaz.Kimsenin Malatyanın,Malatyalının,Malatyasporun adını,şerefini,varlığını değersizleştirmeye hakkı yoktur.Yapamayan hesap versin ,bıraksın gitsin ,elbet bir babayiğit çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    adil gevrek in gitmesi yetmez çöp transferlerin de hesabını vermeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdası (3 yıl önce)
    Milletvekilleri , il ilçe belediye Başkanları da kulübün ne durumda olduğunu biliyor. Onun için biz karışmıyoruz , bu kulübün başkanı yönetimi var modunda yani hepsi. Türkçesi şu kulübün borcunu alacağını nerede olduğunu bizler bilmesek de onlar biliyor. Onun için biz karışmayız zaten bilgimizde yok havasındalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hiç bir kulüpten ses çıkmıyor neden biz Böyleyiz tek sebep yönetim atalarımız ne demiş arkadaşını bana soyle sana kim olduğunu söyleyeyim der ya adil beceriksizi ve aynı kafadaki yönetim kadrosu bunlar kovuldu ise bu sıkıntı bitmez derhal bunlar çekilmesi acil yardım kampanyası baslatilmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Karşıyaka Arçelik (3 yıl önce)
    29.12.2020 Ntv haberinde : TFF açıklamasında "Yayıncı kuruluş ilk taksidi ödedi, kulüplerin hakedişleri yarın hesaplara yatırılacak" denildi. Bu oyuncuları tebrik ederim Rize ve Hatay maçlarından galibiyetle dönün halada para almayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirli (3 yıl önce)
    BELEDİYE Ne yardım ediyo, nede Adil'i göndermek için caba SARFEDİYO, Nolacak böyle, yıllar önce Cemal Akın un sadece 8 trilyon yüzünden takımı kapatması gibi Selahattin başkanın duysrsızlığı gibi. ARTI Belediye Secim zamanı tek tek insanları ziyaret ederken oy isterken Güzel demi. Eeee herşeyin bi zamanı var, niye Erzurum takımına Belediye yardım etmiyomu mesela, ama yinede takım başarısız. Bizde eksik olmasına rağmen ve transfer yapılmamasına rağmen karakterli futbolcuları Ve beğenmediğimiz Hamza Hocayı ayakta Alkışlamak Lazım Değilmi ???
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    neden g.s maçı öncesi hatay maçı olaydı birileri yusufu istiyor örnek g.s hamza g.s olmasın sakın hatırlayın takım malup oldu hamza çocuklar para alamıyor dedi galipken kullan o sözüadasm desinler. sayın g.s...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Menejerlerin oyuncağı olmuş hesap bilmez hesap vermez yönetimden, şehrin en önemli moral kaynağı olan futbol takımını şehirden ayrık gören siyasiler ve belediyelerden;bu şehrin insanları hesap sormadikca daha kötüsü gelecektir. Örneği var geçen yıli hatırlayın... velhasıl kelam bu şehir bunları haketmiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Allah rızası için yeter. Para yüzünden en iyi oyuncularımızı ya yolladınız ya da oynamıyorlar her sene aynı hikaye bıktık. Bari hesap açın milletten para isteyin onu da yapmıyorsunuz. O zaman anahtarı belediyeye teslim edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Adil Başkan ne yapıyorsun. Malatya yı tüm Türkiye ye rezil ediyorsun. Yav bırak beceremiyorsan bırak. Yarın bu futbolcular Gs ya karşı nasıl oynayacaklar. Bu ne rezillik tir yav.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    en büyük kriz vizyon yoksunu başkanın hala başkanlığa devam etmesidir, yeter artık futbolcularda hocada haklı. Geçen yıl gibi takımı düşürmeden bırakması gerekir, mali konularda hesap vermiyor, neden vazgeçemiyor acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir vizyona takmış yorum yapıyorsunuz.Tabii Gönül isterki ödemeler rahat yapılsın ancak ,yayıncı kuruluşun indirimli ödeme yapması başkanın sponsor ve reklam gelirlerini yeterince bulamaması Belediye başkanlarının yeterince destek olmaması sıkıntıları yarattı.Kurt dumanlı havayı sever.Bu durumu fırsat bilenler başkana veryansın etmeye başladı.Haydi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    valla futbolcular haklılar. adil gevrek paralar nerede? derler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Belediye elini çektikten sonra, takım adilin oyuncağı oldu. Belediye de değil böyleleri de değil güçlü bir başkana ihtiyacı var bu takımın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (3 yıl önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle güçlü bir başkana ihtiyac var fakat anlamadığım malatya li bu kadar zengin iş adamı var neden biri destek olmaz biri çıkıp ben başkanım demez nerede nurettim soykanlar Nureddin güvenler başka malatyaspor yok bunuda düşürür sek 30 yıl daha bu ligi uzaktan izleriz maalesef..
    0
    0
    Yanıtla