SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6'sı Futbolcu.. YMS'de Koronalı Sayısı 8'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2021-04-06 23:03:15
6'sı Futbolcu.. YMS'de Koronalı Sayısı 8'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Perşembe akşamı oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde, Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcu ve 2 personelde daha koronavirüs testi pozitif çıkarken, geçtiğimiz hafta testleri pozitif olan 4 futbolcuyla birlikte koronalı sayısı 8'e yükseldi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza bugün Nurettin Soykan tesislerimizde Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler sonucunda iki futbolcumuz ve iki personelimizde pozitif vakaya rastlanılmıştır.

İlgili protokol gereği izlenimleri devam eden toplam vaka sayımız sekiz olmuştur.

Pozitif sonuçlanan futbolcu ve personellerimizin takip ve tedavi süreçlerine, ilgili prosedürler dahilinde başlanılmıştır." denildi.

Geçtiğimiz hafta yapılan testte, Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş, Murat Akşit ve Eray İşcan'ın testlerinin pozitif çıktığı öğrenilmişti. Bugünkü testleri pozitif çıkan futbolcuların Ahmet Ildız ve Erkan Kas oldukları haber alındı.

Bu arada, Yeni Malatyaspor Kulübü'nden, korona testi pozitif çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'la ilgili "geçmiş olsun" mesajı yayınlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: YMS'de daha önceki korona testlerinden birinde Umut Bulut'tan örnek alınırken

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    diğer zamanlarda ne hayırlarını gördükki.artık ilgilenmiyorum.çıkışta olanların maçları daha zevkli ve eğlenceli.bir insan aynı yılan deliğinden bir sefer sokulur.geçen yıldan bir ders çıkarmadılar.güle güle sana.hakedenler kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Öncelikle takıma geçmiş olsun diyeyim...bakıyorum da bizden giden teknik adamlar gittikleri yerde muazzam top oynatıyorlar...o zaman kabahat bizim futbol cularda,menejer ve başkanda...demekki ya disiplin yok ki oynamıyorlar veya başkan para vermiyor ki oynamiyorlar.şu an 10 milyonla kurtarırsın ama yarın ptt ye düşersen 50 milyonla çıkamazsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • angaralı (2 yıl önce)
    erkan kaşşşş zaten faydasızzz
    0
    0
    Yanıtla