SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Sportif Direktörlük Görevine Erdoğan Getirildi

0
Güncellendi - 2021-07-01 02:43:42
YMS'de Sportif Direktörlük Görevine Erdoğan Getirildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Ali Ravcı'dan boşalan Sportif Direktörlük görevine İzzet Erdoğan'ın getirildiği açıklandı. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akrabası olduğu öğrenildi.

Erdoğan'ın yeni görevi, kulübün sosyal medya hesabından, "Yeni Malatyaspor’umuz, Sportif Direktörlük görevi için İzzet Erdoğan ile anlaştı. İzzet Erdoğan’a hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyoruz." açıklamasıyla duyuruldu.

Yeni Malatyaspor'da 7 yıl süreyle sportif direktörlük görevini sürdüren Ali Ravcı ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrılmıştı.

CUMHURBAŞKANININ AKRABASI..

Yeni Malatyaspor'da Ali Ravcı'dan boşalan Sportif Direktörlük görevine getirilen İzzet Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın akrabası olduğu öğrenildi.

Son olarak Eskişehirspor'da Sportif Direktörlük görevini yürüten İzzet Erdoğan'a ilişkin olarak, 28 Şubat 2018 tarihinde "İzzet Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan..." başlıklı detaylı bir haber yayınlayan Eskişehir Anadolu Gazetesi (anadolugazetesi.com), İzzet Erdoğan hakkında şu bilgileri aktarmıştı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan"

"İzzet Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan ile olan akrabalık ilişkisini, "Kendisi amcam olur. Gururla taşıdığım bir soyadın lideridir. Aslında babam yeğendir. Yani şöyle anlatayım, kafanız karışmasın. Biz bir Karadeniz ailesiyiz. Karadenizli ailelerde çok evlilikler vardır bilirsiniz. Rahmetli büyük babamız 4 evlilik yapmıştır. Bu 4 evliliğin ilk ikisinden çocuğu olmamıştır. 3. evliliğinden benim dedem olmuş. Ondan da küçük amcam olmuş. Ondan bir soy yürümüş. Daha sonra o büyükannemi de kaybedince büyükbabam Tenzile annemizle evlenmiştir. Ondan da Tayyip Bey, Mustafa Bey ve Vesile halam dünyaya gelmiştir. Ben 3. evlilikten olan Hasan Erdoğan'ın torunuyum. Yani ailenin en büyük torunuyum. Bizde Tayyip Bey'e amca diyoruz. Böyle bir yeğenlik var” diyerek anlatmıştır. İzzet Erdoğan, babaları bir olduğu için üveylik konusunun söz konusu olmadığı da daha önceki bir demecinde dile getirmişti.".

Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını sağlayan teknik yönetimde yer aldı

transfermarkt.com.tr'deki bilgilere göre, 2003 yılından 2013 yılına kadar çeşitli takımlarda kaleci antrenörü olarak görev yapan İzzet Erdoğan, 2014 -2015 sezonunda 1. Lig'deki Antalyaspor'da Sportif Direktörlük görevini üstlendi ve Antalyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını sağlayan kadroda yer aldı.

Son olarak Eskişehirspor'da görev yaptı

İzzet Erdoğan'ın, Yeni Malatyaspor'a gelmeden önce son olarak, 2016 - 2017 ve 2017 - 2018 sezonunda Eskişehirspor'da Sportif Direktör olarak görev yaptığı belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- anadolugazetesi.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Selim Yamancan (3 yıl önce)
    İzzet beyi tebrik ediyorum,herkes gibi o da bir iş yapacak,ve görev yaptığı kulüplerde belli ki seviliyor ve Sayın Cumhurbaşkanının akrabalık bağına güvenip bir yerlerde tutunma hevesinde değil.Malatya camiasına hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    sportif direktörlük,te ne olaki. bizim böyle birine ihtiyacımız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    Oldu olacak Sayın Cumhurbaşkanıda kulübe Başkan olaydı işte ozaman sırtımız yere gelmezdi
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Adil başkan büyük oynuyor ( ! ) Milletvekillinden alamadığı desteği helal olsun asrın başkanı CUMHURBAŞKANINDAN bekliyor ! İnanın şaka sandım bu haberi yada bir yanlışlık vardır dedim ilk duyduğumda. Adil başkan'ın başarısızlığın başarısıdır ortaya çıkan durum ! Gelleim bu malatya'da spora siyaset karışıp,karışmadığına arkadaşlar zaten yeni malatyaspor, malatya'da ki iktidarın takımıdır adı üstünde eski ismi belediye olan bir takımdır,menşeisinde belediye yazar gerçi onu da beceremedik yani siyasi bir takım olunmasına rağmen son 4 yıldır yönetilemeyen bir takım var.Hem maddi hem manevi yönetilemeyen tek adama mecbur bırakılan koca şehrin koca takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Umarım Bizide Eskişehirin durumuna düşürmez
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Yine siyaset spora karışıyor. Siyasetin girdiği klüpten hayır gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Hani derler ya; Hiç olmaması yanında bulunmasından daha hayırlıdır. Soyadına göre adam alacaksanız gidin Arjantin'inin bir köyüne Diego Armando Maradona"nın 7 göbek uzağından çakma bir kuzenini bulun getirin de Carlos, Zico ve Eder sonunda bizim kıtayı hatırladılar deyip size gönül koymasın. Eskişehir'e küme düşürme hediyesi takdim eden bu beyefendiyi mantık çerçevesinde çok geçmeden bir daha düşünün de zarar edenlerden olmayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gılıjoğlu (3 yıl önce)
    Adil Gevrek’in bu adamı getirmesinin tek nedeni; son zamanlarda arasının açık olduğu siyasilere göz dağı vermesi. Malatyaspor sportif direktöre ihtiyacı olan bir takım değil. Adamın kariyerine baktım. Ali Ravcı’dan pek farkı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (3 yıl önce)
    Kariyerine bakıp aldınız herhalde önce elazığspor sonra eskişehirspor bir alt lige düştüğünde o takımlarda görevliymiş yazıdan anlaşılan sıra malatyasporda galiba bunu ali ravcı gibi 1 günde gönderebilecekmisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kani BERKSOY (3 yıl önce)
    Buram buram siyaset kokuyor , hiç bi başarısı olmayan , sırtını iktidara dayayan birisi. Siyasilerden destek alamayan başkan böyle bi hamle yaparak , Malatyalı siyasetçilere aba altında sopa gösterip arkamda Cumhurbaşkanı var diyor. Geçen sene Ankaragücünü küme düşürdü , Hikmet Karaman ile Cumhurbaşkanını ziyarete gitti beklenileni alamadı resmen kovuldular. Şimdi Adil Gevrek bi umut diyor ama maalesef olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağı (3 yıl önce)
    Malatyanın öz evladı Ali Ravcıyı çok ararsınız,
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republic (3 yıl önce)Beydağı isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravcı iyi değildi.Ancak burada iki gün önce zil takıp göbek atan,abartılı akıl almaz eleştiriler yapanlar Ortadan kaybolmuşlar.Çok güvendikleri Adil başkanları onlara belliki gene beklemedikleri bir sürpriz yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    ali savcı gitti diye sevindim şimdi karalar bağlıyorum yanından geçen ihya oluyor ne başarısı varmış biri ile yakınlığından başka iktidar değişse de kurtulsak iş bilende bilmeyende bir yere geliyor yakın diye
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler adil gevrek kendini garantiye almaya çalışıyor. Komple istifa şart zaten yine transfer yok birşey yok yarın kamp başlıyor yine bu takımdan birşey olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Anlaşılan Adil gevrek,bu yılı da kurtarmak için düşünmüş taşınmış,Cumhurbaşkanının yeğeni ile anlaşmış..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gılıjoğlu (3 yıl önce)
    Ampülspor olduğumuz tescillendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar hasedinden ve cahil bir memleket o zaman Fener bjk Galatasaray okuyor mu oluyor ağzı olan konuşuyor beyni olmayan yazıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gılıjoğlu (3 yıl önce)Ankaralı isimli kullanıcı yorumuna
    Ön yargılı olmanıza ve hakaret etmenize üzüldüm. Yazdıklarınızı anlayan biri olursa bana açıklasın lütfen..
    0
    0
    Yanıtla
  • Klavye hatasından kaynaklandı diyorum Fener bjk gs Ok spor mu oluyor bir sürü yönetici alt yapıda çalışan siyasi görüşü Ok spora meyilli insanlar var nasıl hemen işi siyasete bağladın birde gelmiş ön yargıdan ve hakarete bahsediyor adamın spor kariyerinin başarısızlığı varsa bilgi sahibinden yorum yap saygı duyarım ama işi hemen götürüp ampulspora bağladın ya helal olsun ha şunu da söyleyeyim ampülsporla hiç alakam yoktur ama bütün görüşlere saygılıyımdır nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Gılıjoğlu (3 yıl önce)Ankaralı isimli kullanıcı yorumuna
    Adil Gevrek’in bu adamı getirmesinin tek nedeni; son zamanlarda arasının açık olduğu siyasilere göz dağı vermesi. Malatyaspor sportif direktöre ihtiyacı olan bir takım değil. Adamın kariyerine baktım. Ali Ravcı’dan pek farkı yok. O yorumu yazmam da tamamen mizah amaçlı. Böyle durumlarda hop diye atlayanlar yüzünden ülke bugün bu halde. İyi ki noktayı koydun. Virgül olsaydı o seni bin bir psikolojiye sokardım. Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla