SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Transfer Muamması!

0
Güncellendi - 2018-07-30 17:41:36
YMS'de Transfer Muamması!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin başlamasına kısa bir süre kalırken Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları yılan hikayesine döndü. Yönetimin bir kaç gün içerisinde üst üste anlaştığı futbolculara sözleşme imzalatması beklenirken, gelinen süreçte yapılan açıklamalar kafaları karıştırdı.

25 Haziran'da Malatya'da yeni sezon hazırlıklarının startını veren Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, yeni transferlerin en azından Topuk Yaylası'ndaki ikinci etap kamp çalışmalarına katılmasını umduğunu ifade etmişti.

Transfer çalışmalarında titiz davranan ve nokta isimleri kadrosuna dahil etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, şuana kadar Sırp on numara Danijel Aleksic, geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen forvet Ömer Şişmanoğlu ve Kasımpaşa'dan merkez orta saha oyuncusu Ahmet Ildiz'i kadrosuna kattı.

Özellikle Topuk Yaylası'ndaki ikinci etap kamp çalışmalarında üst üste yaşanan sakatlıklar ve Azerbaycan Birinci Ligi takımlarından Sumqayıt ile oynanan hazırlık karşılaşmasında alınan 3-1'lik mağlubiyet taraftarı çileden çıkarttı.

'MalatyasporYönetimiUyuma' Hashtagiyle tepkide bulunan bazı taraftarlar, "Bu gidişle sezon sonu Süper Lige serüvenine nokta koyacağız.", "Hazırlık maçına 11+4 kişiyle çıkan SÜPER LİG takımı düşmek istiyor net.", "Hazırlık maçında bile oynatacak oyuncu bulamıyoruz bu neyin rahatlığı lig başlıyor Adil bey uyumanın vakti değil.", "Yönetim Hala neyi bekliyorsun?", "Sporla ilgili makale yazacaktım. Onun için bu alanda yazılmış kitapları okuyordum. Televizyon Spor Haberleri kitabında Malatyaspor ile ilgili bu bölümü her okuduğumda duygulanıyorum. Biz bir daha şehir olarak küme düşmek istemiyoruz.", Malatyasporlu kardeşlerim 'MalatyasporYönetimiUyuma' hashtagiyle kulübe transfer yapılmasını istiyor. Haklılar. Eğer gidişat bu şekilde olursa bu takımı bir daha düşürecekler. Acil transfer yapmaları şart.", "MalatyasporYönetimiUyuma Lig başlıyor lig.", "Farkında mısınız lig 17 gün sonra başlıyor.", "Azeri ligi takımından fark yiyen takım süper ligde tutunamaz." paylaşımında bulundu.

Sumqayıt mağlubiyeti sonrası yönetim transfer görüşmelerini daha da hızlandırırken, kulüp başkanı Adil Gevrek, "Doğru transferler yapılması anlamında geç oluyor. Biz istediğimizi almak istiyoruz. Talip olduğumuz oyuncular kolay transferler değil. Bu dördüncü senemiz ve dört senedir aynı şeyi yaşıyoruz. Dört yıldır transfer konusunda geç kalıyoruz ama sonuç olarak önemli olan nokta, doğru transferler yapmak. 'Transfer yapıyoruz' diye transfer yapabilirdik. Maddi anlamda da dengeyi sağlamalıyız. Hem maddi dengeyi sağlamalıyız hem de nokta transferler yapmalıyız. Bu anlamda biraz geç oluyor. Belki bu senede geç olacak ama doğru transferler olacak" açıklamasını yaptı.

Bu süreçte teknik direktör Erol Bulut sessiz kalırken, sportif direktör Ali Ravcı'dan da " Transferde geç kaldığımız doğrudur, lakin bu konuyla ilgili daha öncede yapmış olduğumuz açıklamalarda bazı gerekçeleri sizlerle paylaştık. Dikkat ederseniz artık transferde 4 büyük takım dahil olmak üzere hiçbir kulüp öyle eskisi gibi rahat davranamamaktadır. Nedeni belli, ekonomik durum. Bugün bir çok kulübümüz kıskacın altında. Bizde ilerleyen yıllarda aynı akıbetle karşılaşmamak için bu sene biraz daha temkinli gittik. Kampta elimizdeki bazı maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bunu yapmamız kulübümüzün selameti açısında doğru bir karardı. Yine de taraftarımız haklı, yeni transferler konusunda biraz geç kaldık. Yeni oyuncularımızı kamp dönemine yetiştirmemiz gerekiyordu. İnşallah en kısa sürede içerisinde aramıza katılacak arkadaşlarımız bize büyük faydalar sağlarlar" açıklaması geldi.

Son olarak bir taraftar, düğün arabasının arkasına ‘Adil Gevrek sen transfer yapamadın ben dünyanın en güzel transferini yaptım’ yazdırması sonrası transfer müjdesi veren Gevrek, "Bu hafta yapacağımız transferleri düğün hediyesi olarak kabul edin” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • FERİ (6 yıl önce)
    Kardeşim neyin rahatlığı bu Ertuğrul hoca yada bunu yaptınız adam haklı olarak gitti sonra arkasından küfür hakaret edildi hocanın dediği işlemler halledemeyen adamlar transfer yapamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    donald açıklandı zaten de bir de balıkesirspor sol kanat oyuncusu ile anlaşılmış diye duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Malatyaspor yine düşürülmeye çalışılıyor.Belediye bu işe el koymalıdır.Ne rahat bir yönetim.Geçen yılki başarıyı yakalayamazsınız.Bursa bile iki yıldır inim inim inliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (6 yıl önce)
    Bu adamlar transfer falan yapmaz yapamaz..ne paralari ne vizyonlari ne bilgileri var..kimse transfer falan beklemesin..medyadaki haberlerde gorusme oldugu yaziyor bazi futbolcularla..inanin oda yalan..sirf insanlarin tepkisini azaltmak icin o haberler pompalaniyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (6 yıl önce)
    Bu takımındüşürürlerse malatyalının vebalinin altından kalakmazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Bu yönetim transfer yapamazz.bu saat ten sonra alacağı birkaç döküntüde işe yaramaz.Elveda süperlig.
    0
    0
    Yanıtla