SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 20 Futbolcunun Sözleşmesi Bitti, 16'sı Devam..

0
Güncellendi - 2021-05-18 02:38:46
YMS'de 20 Futbolcunun Sözleşmesi Bitti, 16'sı Devam..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un 2020- 2021 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği kadroda yer alan toplam 36 profesyonel futbolcudan 20'sinin sözleşmeleri sona ererken, aralarında son Galatasaray maçının kahramanları Adem Büyük ve Kaleci Ertaç Özbir'in de bulunduğu 16 futbolcunun sözleşmeleri devam ediyor.

SÖZLEŞMELERİ SONA ERENLER..

Yeni Malatyaspor Kulübü ile olan sözleşmeleri sona eren 20 futbolcu şunlar:

Abdulsamed Damlu- 31 Mayıs 2021,

Afriyie Acquah- 31 Mayıs 2021,

Ahmet Ildız- 31 Mayıs 2021,

Batıkan Turan- 31 Mayıs 2021,

Benjamin Tetteh- 31 Mayıs 2021,

Bülent Cevahir- 31 Mayıs 2021,

Eray İşcan- 31 Mayıs 2021,

Erkan Kaş- 31 Mayıs 2021,

Fernondo Ruben Zuqui- 31 Mayıs 2021,

Hasan Basri Gömülü- 31 Mayıs 2021,

İssam Chebake- 31 Mayıs 2021,

Mehmet Süha Yiğit- 31 Mayıs 2021,

Moryke Fofana- 31 Mayıs 2021,

Mustafa Eskihellaç- 31 Mayıs 2021,

Olcay Şahan- 31 Mayıs 2021,

Ozan İnce- 31 Mayıs 2021,

Stephan Patrick Mallan- 31 Mayıs 2021,

Talha Dere- 31 Mayıs 2021,

Umut Bulut- 31 Mayıs 2021,

Zeki Yavru- 31 Mayıs 2021.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER..

Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmeleri devam eden futbolcular ve sözleşmelerinin sona ereceği tarihler de şöyle:

Adem Büyük- 31 Mayıs 2022,

Aly Malle- 31 Mayıs 2023,

Burak Efe Yaz- 31 Mayıs 2023,

Doğukan Emeksiz- 31 Mayıs 2023,

Eric Ndizeye- 31 Mayıs 2024,

Ertaç Özbir- 31 Mayıs 2022,

Haqi Osman- 31 Mayıs 2024,

Jetmir Topalli- 31 Mayıs 2022,

Jospin Nshimirimana- 31 Mayıs 2024,

Karim Hafes Ramadan Seifeldin- 31 Mayıs 2022,

Kubilay Kanatsızkuş- 31 Mayıs 2023,

Murat Akşit- 31 Mayıs 2022,

Philip Gameli Awuku- 31 Mayıs 2024,

Semih Kaya- 31 Mayıs 2022,

Teenage Lindani Hadebe- 31 Mayıs 2022,

Wallace Fortuna Dos Santos- 31 Mayıs 2022.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Yeni Malatyaspor kadrosunun, Ankaragücü galibiyeti sonrası soyunma odasındaki sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Sözleşmesi biten futbolculardan Kaleci Abdulsamed ile Zeki yavru yedek kadrodada olsa kalabilir diğerleriyle 31 mayıs bile beklenmeden hemen vedalaşmalı.bir daha öyle abuk sabuk isimlerle kadroyu doldurup taraftara kabus dolu günler yaşatmayalım.az olsun ama öz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Adil gevrek kalsın,İrfan Buz,Adem Büyük ,Kaleci Sertaç yedeği Abdulsamet defansta iyi otsahaya iki iyi oyuncu birde forvet (santrafor)..Adil Başkana güveniyorum gereğini yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Kalacak 4 - 5 futbolcu var bu seneyi bir daha yaşamamak için iyi bir kadroya ihtiyaç var ayrıca Ali Ravcı da sportif direktör olarak kalmalı ancak ilerde Yeni Malatyayı çalıştırmak gibi bir düşüncesi varsa mutlaka alt liglerden bir takımla anlaşarak maç tecrübesini artırmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Cami ne kadar büyük olursa olsun,imam bildiğini okur.Boşuna alıp satmayın.Taraftar o kadar kendini parçaladı,ne hikmet karamanı götürebildi,ne Hamzayı ne de bazı futbolcuları.Ligde kalmanın keyfini yaşayın.Şampiyonluğa oynayacak takım oluşmayacak ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Sözleşmesi bitenlerin birçoğunun bu takımın kadrosunda olduğunu bile bilmiyordum. kayda değer olanlar Tetteh, Chabake,Zeki, Mustafa bir nebze de Fofana hepsi o kadar. Diğerlerinin sözleşmesinin bitmesi iyi bile olmuş. Bir de Abdussamet yedek kaleci olarak kalabilir. Kalmasa da olur. Orta sahaya yeni ve klas adamlar alınmalı yoksa bu takım seneye yine aynı sıkıntıları çeker.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Zeki, tetteh, Mustafa eskihellaç ile sözleşme yenilenmeli. Chabake ile sözleşme uzatilmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koryolis (2 yıl önce)Bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Çoğunluk demiş Rodegella ile sözleşme imzalalanmasi gerekiyor diyor adamın yaşı 35 veya 36 olması gerekiyor. Bu takıma genç uzak Avrupa ülkelerinde futbolcu lazım. Takımın Yaş ortalaması düşmesi gerekiyor. En az 27 olması lazım. Son vuruşları iyi bir forvet oyuncusu lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Tüm transferi bence irfan hoca belirlemelidir. Ama olursa emrah başsan ve rodega bize renk katarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Sözleşmesi bitenlerden ESKİHALLAÇ İLE FOFANA tutulmalı diğerlerine teşekkür edelim, sözleşmesi devam eden topalli ve awuku da gönderilmeli,
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Çok acil Adil efendi takımla ilişiğini kesmeli bugünki şans bir daha ele geçmez bundan sonra takımın başına yeni bir ruh yeni bir vizyon oluşturacak Malatyayı ve Malatyasporu seven bir başkanla yola devam edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Tam isabet olmuş sözleşmesi bitenlerin hepsine teşekkür edilmeli Özellikle bazılarından kurtulduğu muz için ayrıca mutluyum siz anladınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Bu isimlerle kesinlikle sözleşme imzalanmamalı ! Abdulsamed Damlu- Afriyie Acquah- Ahmet Ildız- Bülent Cevahir- Eray İşcan- Erkan Kaş- Mustafa Eskihellaç- Talha Dere- Umut Bulut Yeni transfler için de İrfan Hocaya tam yetki verilmelidir. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (2 yıl önce)
    Bu yönetime rağmen bu takımın ligde kalması mucizedir. Bu başarıda aslan payı İrfan Hoca ve aslanlarınındır keza son maçlarda maddi destek veren Selahattin Başkanı da unutmamak gerekir. Yönetimin bu şehre ve takıma yapacağı en büyük iyilik olağanüstü kongre kararı alıp kenara çekilmesidir. Şehrin ileri gelenleri, M.Ali Aydınlar, Mustafa Küçük ve Ahmet Çalık gibi iş adamlarının takıma başkan olması veya onların desteklediği bir adayın başkan olması için acil lobi oluşturmalıdır. Yeter artık her sene düşme korkusus yaşadığımız biz de Sivas ve Hatay gibi takır takır meydan okuyan bir takım istiyoruz. Seneye bu yönetimle devam edersek kesin düşeriz. Adil Gevrek sana son sözümüz taraftar, şehrin atanmış ve seçilmişleri seni istemiyor, sana destek vermeyeceklerini açıklıyorlar, inada gerek yok, ileride Malatyaspor'a kazandırdıklarınla iyi yad edilmek istiyorsan bu takımı süper ligdeyken yani zirvedeyken bırak ki seni takımı 32. ligden süper lige çıkarmış başkan olarak yad edelim. Takımı düşürüp gidersen millet seni beddualarla anacak. Unutma ki gün gelir istifa en güzel hizmet olur. İstifa da bir hizmettir.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Bizim takim ucuza almak için son günleri bekler o yüzden beklentimizi düşük tutalim inşallah yetenek vaat eden gençlere yöneliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    İrfan Hoca’ya tam yetki verilmeli. İrfan Hoca, TFF 1. lig ve Süper Ligi çok iyi tanıyor, özellikle TFF 1. ligden genç ve istikbal vaad eden futbolcularla en az 5 yıl anlaşılma yapılmalı. Yalama olmuş kaşar futbolculardan bize hayır gelmez.Süper ligden düşen takımların başarılı oyuncularıyla anlaşılmalı. ( Erzurum’dan Emrah, Obertan, Rashani, Denizli’de Rodgella gibi)
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş ben yazsam anca bukadar olur mükemmel tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    gayet guzel hizli davranip erkenden iyi bir kadro kurmak lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil Gevrek her sezon son dakikaya kadar bekler her takım kaliteli futbolcular kadrosuna katar artık bundan sonra Adil Gevrek piyasaya çıkar sona ne kaldıysa beleş iskarta futbolcuların peşine düşer, kimse hayallere kapılmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Fofana, Adem, Ertaç, Hafez, Hadebe, Wallace kadroda tutulmalı. Bu isimlerin yanına en az onlar kadar kaliteli isimler getirilmeli. Mesela küme düşen takımlardan Rodallega, Stancu, Alper Potuk, Obertan, Emrah Başsan gibi ilk 11 oynayabilecek isimler takıma dahil edilebilirler. Bu arada Malatya’dan gönderilen Sakıp, Özer, Donald, Murat Yıldırım, Mustafa Akbaş, Mina, Farnolle gibi isimler gittikleri takımları küme düşürdüler.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bir an önce genel kurul yapılmalı. Seçilecek yeni bir yönetim ile iddialı bir takım kurulmalıdır. Aksi durumda Y.Malatyaspor her yıl düşme hattında bir takım olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    bundan sonra birlik olup gerekirse kampanya yapılarak transferlerde yönetime destek olunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kampanyalarla bu işler yürümez iyi bir yönetim oluşturulmalı yoksA taşıma su ile değirmen dönmüyor
    0
    0
    Yanıtla