SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Sakat Futbolcularla İlgili Açıklama

YMS'den Sakat Futbolcularla İlgili Açıklama
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü, sakat futbolcuların durumu hakkında açıklama yaptı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Kulüp Doktorumuz Mehmet Karakuş, sakatlanan futbolcularımız hakkında bilgi verdi.

Karakuş, “Antalyaspor müsabakasında ağrı şikayetiyle oyuna devam edemeyen oyuncumuz Kenan Özer’in yapılan tetkiklerinde sol üst arka adalesinde (Biceps Femoris) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiştir. Aynı müsabakada sağ üst adalesine darbe alan oyuncumuz Mounir Chouiar’ın yapılan tetkiklerinde sağ ön üst adalesinde (Vastus Intermedius) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilmiştir. Her iki oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ” ifadelerine yer verdi.

Bir süredir sakatlığı bulunan oyuncumuz Benjamin Tetteh hakkında da bilgi veren Karakuş, ”Benjamin Tetteh’in tedavisine İstanbul Acıbadem Fulya Hastanesi’nde devam edilmekte olup 7-10 gün içerisinde tedavi sürecinin tamamlanıp takımla birlikte çalışmalara başlaması öngörülmektedir.” dedi."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mus (2 yıl önce)
    Malatyanin hastalığı sorumsuz yoneticilerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Haydar dayı (2 yıl önce)
    Yönetime bakın birde dalga geçer gibi sakat oyuncular için açıklama yapmış... Siz önce diğer hususlar için bir açıklama yapın kamuoyuna... Siz aslında açıklamada yapmayın alın oyuncularınızı toplayın pılınızı pırtınızı gidin topunuzu İstanbulda oynayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Takımda forvet yok.Tetteh e kalan takım ayvayı yer.bir maç oyna on maç sakat hemde böyle bir zamanda olacak şey değil.bencede hagi osman mutlaka olmalı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Antep karşısında Mounir siz nasıl pozisyona girecez, bari Haqi Osman ı oynat Kaptan.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Haqi Osman kiralandı diye biliyorum arkadaşlar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hagi Osman kiralanmadı, fedarasyona bildirilmedi, kadroya bile giremez.
    0
    0
    Yanıtla