SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 8 Golünden 6'sı Yerlilerden

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bu sezon geride kalan 8 haftada 8 gol kaydetti. 2 karşılaşmada gol kaydedemeyen sarı siyahlı takım, kalesinde ise 10 gol gördü.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 8 kez havalandırdı. 2 karşılaşmada 2 gol kaydeden Doğu Anadolu temsilcisi, 4 karşılaşmada ise 1’er gol buldu.

Fatih Karagümrük ve Beşiktaş deplasmanlarında gol üretemeyen Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor karşılaşmalarında 2, Göztepe, Trabzonspor, Fraport-Tav Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarında 1 gol kaydetti.

EN ÇOK GOL KAFAYLA ATILDI

Yeni Malatyaspor’da 8 haftada atılan 8 golün 4’ü kafayla kaydedildi. Diğer gollerin 2’si ayakla, 2’si ise penaltıdan geldi.

Sarı siyahlı takımın 2 penaltı golünü Adem Büyük kaydederken, Kafayla atılan goller Kubilay Kanatsızkuş (2), Semih Kaya ve Zeki Yavru’dan geldi.

Sarı siyahlı takımda Afriyie Acquah ve Benjamin Tetteh ise takımın şuana kadarki ayakla atılan gollerini kaydetti.

6 GOL YERLİ OYUNCULARDAN

Doğu Anadolu temsilcisinin 8 golünün 6'sını yerli oyuncular kaydederken, sadece 2 golü yabancı oyuncu kaydetti.

Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük ve Kubilay Kanatsızkuş 2’şer, Benjamin Tetteh, Zeki Yavru, Semih Kaya ve Afriyie Acquah ise 1’er gol kaydetti.

Takımın şuana kadarki en golcü oyuncuları Adem Büyük ile Kubilay Kanatsızkuş oldu.

KUPADAKİ 2 GOL YABANCI OYUNCULARDAN

Ziraat Türkiye Kupası’na ise 3.Tur’da dahil olan Yeni Malatyaspor, şuana kadar tek maç oynarken, bu karşılaşmada 2 gol kaydetti. 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor ile sahasında karşılaşan sarı siyahlılar, rakibini 2-0’la geçerken, takımın gollerini Afriyie Acquah ile Jetmir Topalli kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Zeki Yavru'nun gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Gayet normal bu bizim hoca yabancı düşmanı biliyorsunuz.Adama yabancı oyuncu deyince tüyleri diken diken oluyor Bukadar yerli oyuncu inadı yaparsa attığımız altustu 8 gölün 6 si yerlilerden olur.
    0
    0
    Yanıtla