SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS’nin Değeri 15 Milyon 559 Bin Avro

0
Güncellendi - 2017-07-21 16:19:35
EYMS’nin Değeri 15 Milyon 559 Bin Avro
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk sezonunu geçirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’un son transferlerle birlikte piyasa değeri de artmaya başladı.

11 yıl sonra Malatya’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’un toplam piyasa değeri 15 milyon 559 bin AVRO’ya yükseldi. Takımın yeni transferi Nacer Barazite 2 milyon 750 bin, eski Fenerbahçeli Issiar Dia 2 milyon 250 bin, golcü futbolcu Khalid Boutaib 1 milyon 500 bin, santrafor Emmanuel Dening 1 milyon 200 bin, genç orta saha oyuncusu Azubuike 1 milyon AVRO ile takımda piyasa değeri en yüksek oyuncular olarak dikkat çekiyor.

Kaleci Fabien Farnolle 600 bin, tecrübeli stoper Yalçın Ayhan 750 bin, sağ bek Issam Chebake 600 bin AVRO ile takımın piyasa değeri en yüksek oyuncuları arasında yer aldı.

Takımın geçen sezon transfer ettiği ve adından sıkça söz ettiren kana oyuncusu Micheal Pereira ise 2 milyon 250 bin AVRO’luk piyasa değeriyle dikkat çekiyor.

GELEN FUTBOLCULAR

Süper Lig hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, şuana kadar 10 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Sarı siyahlılar, Utrech’ten Nacer Barazite, Supreme Court FC’den Sincere Seth, Medipol Başakşehir’den Yalçın Ayhan, Le Havre’den Issam Chebake, Nancy’den Issiar Dia, San Martin San Juan’dan Emanuel Dening, Atiker Konyaspor’dan Ali Dere, Le Havre’den Fabien Farnolle ve RC Strasbourg’dan Khalid Boutaib’i kadrosuna kattı.

Malatya ekibi, Eskişehirspor’dan aldığı kanat oyuncusu Kaan Kanak’ı ise transfer tahtası kapalı olan Eskişehirspor’a geri göndermeyi kabul ederek, bu transferden vazgeçti.

GİDEN FUTBOLCULAR

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve bu doğrultuda iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren yönetim, geçen sezonun golcüsü Dialiba’yı TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’a 1 yıllığına kiraladı.

Sarı siyahlılar; Mehmet Sak, Hakan Canbazoğlu, Sedat Ağçay, İrfan Başaran, Sezer Özmen, Yiğitcan Erdoğan, Vedat Kapurtu, Osman Fırat ile yollar ayrıldı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (7 yıl önce)
    Çok iyi.Gidenlerin çoğunun bu takıma hiç faydası olmadı.Teknik Heyeti ve Yönetimi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla