SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Maçına 'Sakatlık' İptali

0
Güncellendi - 2018-07-26 20:43:23
YMS'nin Maçına 'Sakatlık' İptali
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Düzce Topuk Yaylası'nda devam eden kamp çalışmalarında art arda yaşanan sakatlıklar teknik heyetin canını sıkıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da, üst üste yaşanan sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor.

Azerbaycan Birinci Ligi takımlarından Sumqayıt’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmaya 4 yedek oyuncuyla çıkan sarı kırmızılarda, forvet oyuncusu Eren Tozlu sakatlığı nedeniyle ameliyat oldu.

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Danijel Aleksic, Adem Büyük, Ahmet Ildiz ve Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor'da kaleci Fabien Farnolle, Gökhan Akkaya'nın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Sumqayıt karşılaşmasında sakatlanan Rahman Buğra Çağıran ile Azubuike'nin ise MR için İstanbul'a gittiği bildirildi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un Cuma günü Giresunspor ile oynamayı planladığı hazırlık karşılaşması sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    Malatyamız ilk üçü hak eden bir şehirdir ne varki hiç bir şey görüldüğü gibi değil başkanından tutun malzemecisine kadar ceplerine girecek paraya bakıyorlar bu çarkın dışında bir isim var EROL HOCA ilk yarı bitmeden takımı bırakacak zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (6 yıl önce)
    Hani burada savunan arkadaşlar vardı,tek söz ettirmeyen adil gevrek ve yönetim hayranı arkadaşlarımız vardı şimdi neredeler ??? Böyle bir şey olabilirmi ya bir takım düşünün hazırlık kampında ve yeni sezona hazırlanıyor ve kampta sakatlıklar oluyor bunlar olağan şeyler maç yapacaksın ki takımın durumunu görebilesin ama ne yazık ki takımda sakat oyuncu var diye e tabi birde oynatacağın alternatif topçu olmadığı için HAZIRLIK MAÇINI iptal ediyorsun..Kabul edelim bu şehire değil belki ama bu yönetime bu lig fazla hatta ptt ligi bile inanın bu yönetime fazladır !! Yeni sezonda da ilk yarı ortaya geçen sezonun karabükspor'u ortaya çıkacaktır devre arasında da maliyeti yüksek boutaip,chaabake,adem büyük,sadık elden çıkarılıp ptt liginin hazırlıklarına başlanacaktır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezen (6 yıl önce)
    Cilbertoya forma vermediler sans verselerdi adam uçururdu malatyami
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli44 (6 yıl önce)
    Bu yönetim taraftarın futbolseverin Malatyalının aklıyla dalga geçiyor,Bu kadronun eger saglam 4.5 adM alıp takviye yapılmazsa düşeceğini koca Malatya görüyo anlıyoda Sayın baskan yönetim yancılar ilgilenenler o kadar insanda bir kişi görmüyormu Valla yazıklar olsun daha dün çıkmış takımlar cayır cayır ilk 5 kadro kurdu siz 3 tane kıydırık adamla millete uyutuyo sanıyonuz TArih unutmaz büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu nasıl bir kamp dönemi? Bu nasıl antrenman bilgisi? Adama sorarlar bu kadar sakatlığın nedenini kondisyoneriniz, antrenörleriniz, teknik direktörünüz nasıl bir antrenman programı hazırladı ki bu futbolcular hallaç pamuğu gibi dağılıyor. Yönetimin teknik kadrodan bunun sebebini ve hesabını sormalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle lig bitince bizans oyunu yaptı teknik heyet sırf kendilerine zam yaptırmak için antalya ile anlaştılar dedikodusu bile çıkarıldı yönetim in ne yaptıgını ne yapmaya çalıştığını kimse anlayamadı ancak maddi olarak kasası boş ve transfer yapmak için peşinat dahi bulamayan bir yönetim var ve düşüyor bu takım yancılar ve şakşakcılar sadece ses çıkarmıyor bu yılın averaj takımı yenimalatyaspor olacakk
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Malatya kesin küme düşecek..bu kadro ile ligde 25 puandan fazla alamaz..takımın en tecrübeli adamı cissoko Antalya ya gönderildi..sol bek şimdi kim?ofansif anlamda takım sıfır..Boutaib dışında kim var?ömer sakat..adem sakat..
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Bu arada herkesi çok umutsuz gördüm,şu da bilinmeli ki her şerde bir hayır vardır. Sakatlıklardan dolayı yönetim muhtemelen 4-5 nokta transfer yapar. Sakatların hepsi de banko oynayan oyuncu olduğundan yarın bu takım ik beşe oynarsa kimse şaşırmasın. Beğenmediğiniz bu takım geçen yıl 44-1 puan aldı. Ve sadece o takımda banko oynayan iki futbolcumuz gitti... futbolcularımız ölmedi sadece birkaç hafta yoklar okadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan sen önce sol bekin yok forvetin yok sağ açık yok stoper yok orta sahan yok en az 8 transfer olmalı ama onu yapmak için peşinatı dahi bulamayan yönetim var transfer falan yapamaz aç bu yönetim geçen yıldan gelen paralar da zaten çarçur edildi çöpe atıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Eskiden sezon açılışları çifte kurbanla yapılırdı. Artık Malatya kampının ilk günü bir kan akıtılır da bu şanssızlık bir son bulur.Ancak şu da bilinmeliydi bir defa olan bir daha olmaz ama ikinci kez olan üçüncü kez de olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    Yaptigi 3 transferin 3 ude sakat ne bunlar cam gibi kırılıyorlar yeni gelen donald dı sahaya cikarmayin oda sakatlanir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Bu rezillikte bu yönetime yeter de artarda tüm takımlar transferi yaptı nerdeyse adaptasyon sürecini dahi tamamladı bizim yönetici arkadaşlar halen transfer yapacaz diyip bir arpa boyu yol gidemiyorlar amatör takıma 3.1 yenilip utanmadan demeç veriyorlar az.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Kadro yetersiz yeni transferlerde ilk maçta yok sanırım ilk maça ali ravcı 10 numara pozisyonunda kalede de adil gevrek olacak defans a da yöneticiler den birinin lisansini yapsinlar bu gidişle 11 kişi bulunamayacak ilk maçtan 6 yada 7-0. A alışın büyük bir ihtimallede bu takım averaj takımı olacak geçen yılki karabükten daha kötü bir yenimalatyaspor var noktaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Bravo yönetim e diger takımlar harıl harıl adam alıyolar bize elimizdekileri kaybediyoruz.Galiba beceremiyolar takımı düşürecekler. 15 gün sonra lig başlıyo takım yok.Daha bugün Çaykur Rizespor Osmanlı dan musa çagıran ve Amir umarı Aldı. Bu takımlar dünyaları aldılar.bizse elimizdekileri kaybettik.Yani bu takım bu ligde kalırmı???? yönetiim Allah aşkına bırak yav.mutlaka birileri sahip ćıkar.
    0
    0
    Yanıtla