SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Olağan Mali Genel Kurulu 5 Haziran'da

0
Güncellendi - 2021-05-21 18:05:15
YMS'nin Olağan Mali Genel Kurulu 5 Haziran'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün olağan mali genel kurulunun 5 Haziran'da yapılacağı duyuruldu.

Kulübün sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"Yeni Malatyaspor Kulübü Derneğimizin, 31.05.2020 - 31.05.2021 tarihleri arasını kapsayan yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 5 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Nurettin Soykan Tesisleri Altyapı Toplantı Salonunda yapılacaktır. Kongremiz yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 12 Haziran Cumartesi günü saat 10.00‘da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda yapılacaktır. Tüm üyelerimize önemle duyurulur."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Surekli adil baskan istifa deniyor anladik parali baskan varsa aday olur burasi makam yeri degil icrahat yeri
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Azubukike ile anlaşılmak üzere olduğu söyleniyor. İnşallah doğrudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Çelik (3 yıl önce)
    Altınordu’dan Enişte Destanı alın gerekirse 3 milyon Euro verin ama 5 yıllık sözleşme imzalatıp transferindeyse %40 Malatyaspor hakkı ekleyip acil sözleşme yapın, ayrıca Samsun’un golcü ve 2 orta saha oyuncusunu kadroya katın , Altay’dan 1 forvet 2 defans 1 orta saha oyuncusu ile acilen anlaşın ve macera peşinde koşmayın Adem,Ertaç,Hafez,hadebe,Samet,Zeki,Mustafa ile acil 2 yıllık kontrat yapıp takımın bütün ıskartalarını ve dedelerini : Umut ,Semih,chabek,Kubilay,Erkan,Olcay yukarıdaki oyuncular hariç tamamını çünkü ismini bilmediğim en 15 tane daha ıskarta oyuncu var hepsini gönderin , sözleşme yapmayın gönderin Yeşilyurt belediye spora abilik yada dedelik yapsınlar. Bi sahada Adem hariç bu takıma abi dede getirmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    2 Yıldır takım ligi sonlarda tamamlıyor. İstikrar yok. Anlamadığım mevcut yönetimin hangi başarısından söz ediliyor. 2 Yıllık takımın ligdeki sonuçlarına başarı diyenlerin futbol ile veya spor ile uzaktan yakından alakaları yoktur. Genel kurul yapılmalı. Takımın alacak ve borçları ortaya çıkarılmalı. Vizyonu ve hedefleri olan bir yeni yönetim oluşturulmalıdır. Eğer başarı isteniyor ise.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Borcsuz teslim alınan bir takım ama o dönem başkan adayı bile bulunmuyor akabinde Süper lig ondan sonrası tam fiyasko her yıl düşecek mi kalacak mi hesapları eleştiriler şimdi çıkın ben varım deyin yoksa Adil Gevrek değil takımı Malatya yi uçurumdan atsa söz söylemë hakkınız yok Başkan olmak yiyip içip borclandirip Kayyuma götürmek değil paran olacak kulübün gelirinin yetmediginde futbolcunun parasini odemek irfan Buz la da olmazkaliteli 3- 4 takviye iyi bir hoca ve ideali olan bir kulüp olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Alptutnga (3 yıl önce)
    Malatyaspor’a sahiplik edecek çok değerli şahsiyetler elbette çakacaktır.ADİL GEVREK VE YÖNETİMİ İSTİFA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan adayları elbette çıkacaktır demekle adaylar çıkmıyor .Bildiğiniz varsa söyleyin.Yoksa ortalıkta mikser görevi yapmayın.Böyle bölünerek çatışarak baltayı ayağımıza vururuz böyle biline.Aday çıkaracak tek kişi var o da Selahattin Başkan .Başarısızlık halinde ihalenin kendisine kalacağını düşündüğünden maalesef aday çıkaramıyor .Onun için Malatyaspor taraftarının aklı selim davranması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Hodri meydan eyer durustseniz gün bu gündür ya şimdi konuşun yada hiç bir zaman konusmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Başkan istifa,yönetim istifa diyenler,hodri meydan, görelim adaylarımızı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Alptutnga (3 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar başarısız olmuş bir kişiyi hala savunacak kadar 100 ünüz var demek hayret gerçekten
    0
    0
    Yanıtla