SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Olağanüstü Genel Kurulu İptal Edildi!

YMS'nin Olağanüstü Genel Kurulu İptal Edildi!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un 24 Nisan Pazar günü yapılacağı açıklanan olağanüstü kongresinin, olağan kongre döneminin Mayıs ayı olması nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in, bazı basın kuruluşlarına istifa ettiğini açıklaması, ardından da olağanüstü kongre yapılacağı ve o kongrede aday olmayacağına ilişkin ifadelerinden sonra, Yeni Malatyaspor'un olağanüstü kongresinin 24 Nisan'da yapılacağı ilan edilmişti.

Ancak kulübün resmi internet sitesinde, Pazar günkü kongrenin iptal edildiği şu açıklamayla duyuruldu:

"24 Nisan Pazar günü yapılması planlanan Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı; Tüzük gereği Olağan Genel Kurul’un Mayıs ayında yapılacak olması ve seçilecek Yönetim Kurulu’nun Mayıs ayında tekrar seçime gidecek olması sebebiyle , Divan Kurulumuz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yaptığımız istişareler sonucu iptal edilmiştir. Mayıs ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısıyla ilgili duyuru ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tecdeli (2 yıl önce)
    Siz neyin peşindesiniz takımı bile bile borçlandırıp Malatyalılardan intikam almışcasına düşürdünüz herhalde birkaç Başkan adayı çıktı diye alacağımız var diye onlardan para koparma peşindesiniz ama yemezler üste para vermeniz lazım kimseye hesap vermeden gidemezsiniz takımı borçsuz aldınız sonrada nasıl olduysa borç batağına soktunuz futbolcular kaçtı gitti insanları spordan futbol dan soğuttunuz gidin yeter artık sahipsiz malatyamızdan!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaysı kent (2 yıl önce)
    Nasıl insanlar kene gibi yapışmışlar kan kalmamış daha ne yapmaya çalışıyorlar yaptıkları ortaya çıkar diye takımı bırakmıyorlar yeter gidin malatyamızdan zaten freni patlamış başkanlar siyasiler bile çıt çıkarmıyor insanların sabrını sınıyorsunuz….
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Babanızın çiftliğini kapatın gitsin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İyice çocuk oyuncağı oldu.en iyisi kapatın şu kulübü bizde efkardan kurtulalım.ne şehir ne de taraftar süperlige layık olmadığımızı gösterdik zaten.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Babo (2 yıl önce)
    KÜME DÜSME KALDIRILACAK. Yüklemin yazın youtube a. Facebook a yazın yorum. Arjantin meksika 2 sene düşme yok.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Satışı sozkonusu olan futbolcuların boşa çıkmaması için gerekli ödemelerin yapılması gerekir.Bir an önce yeni yönetim seçilerek acil konuları çözmesi gerekir.
    %89
    %11
    Yanıtla