SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu Pazar Günü

YMS'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı 19 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılacak.

Üye sayısının 600 civarında olduğu, çok büyük bir bölümünün mevcut başkan Adil Gevrek'e yakın isimlerin oluşturduğu belirtilen Yeni Malatyaspor Kulübü'nde, Pazar günkü toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde toplantının 26 Haziran Pazar gününe erteleneceği ve saat 10.00'da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda toplanacağı bildirildi.

Süper Ligde, son 3 sezondur 'çok kötü' bir performans sergileyip, geçtiğimiz sezon sonunda 1. Lige düşen Yeni Malatyaspor'da, taraftarlardan büyük tepki gören başkan Adil Gevrek, daha önce istifa ettiğini, genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı. Gevrek, kulübün 4 Haziran'da yapılan mali genel kurulunda, 355 milyon TL borcu yansıtan hesaplarını 50 civarında üyenin kabul oyu vermesiyle onaylatmıştı. Red oyu veren 4 üyeden biri olan Gazeteci Mikail Pelit, konuyu yargıya taşımıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sürekli ertelenen kongrelerle iyice rüsva olduk Türkiyeye.Yeni tarih verip duruyoruz.yine yapılamayacak kongre için hiç boşuna uğraşmayaın.kapıya kilit vurup gidin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gavur Gani (2 yıl önce)
    Bence Malatya halkı olarak futbola para kaptırmayalım artık. 350 milyon borç + o kadar futbolculara harcanan paralar deplasmanlar vs vs vs. Milyarlar gitti ve Malatyaspor akıbetide ortada eski Malatyaspor'un dejavusunu yaşamak. Futbol yerine bir bilim akademisi kursak doğunun her ilinden güney doğunun her ilinden bilime meraklı çocukları keşfedip alt yapısını oluşturup ülkemize memleketimiz adına yetiştirsek. Futboldan daha olumlu sonuçlar alacağımızdan hiç şüphem yok. Çağ bilim çağı, futbolu bende severim. Fakat hiç bir şey bana bilimin sırlarını aralamak kadar heyecan vermez. Malatya bi an önce kendine çeki düzen vermeli halk olarak bizde suçluyuz siyasi otoritelerde, Kurumların başındaki büyüklerimizde. Layıkıyla bu görevin başına geçecek birisi olsa gelecek nesillerin duasını alırız. Bugün nasıl Turgut Özal Tıp merkezinde karaciğer naklinde markayız diye gurur duyuyoruz. Bunu da başarabilirsek gururumuzun tadından yenmez.
    %80
    %20
    Yanıtla