SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Teknik Direktör Arayışları Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-02-23 18:53:19
YMS'nin Teknik Direktör Arayışları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Sarı siyahlı takımda Tamer Tuna ile Yalçın Koşukavak isimleri ön plana çıkıyor.

Süper Lig’de 3-2’lik Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hamza Hmazaoğlu ile karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da, hoca arayışı hızlandı.

Takımı Gençlerbirliği maçına sportif direktör Ali Ravcı (fotoğrafta) hazırlarken, yönetim ise listelerinde bulunan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetimin ilk etapta Okan Buruk, Alex de Souza ve Tayfun Korkut ile bir görüşme gerçekleştirdiği görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Okan Buruk ve Alex de Souza’nın bu sezon takım çalıştırmayı düşünmedikleri için kendilerine iletilen teklifi kabul etmedikleri öğrenildi.

Sarı siyahlı yönetim, Okan Buruk, Alex de Souza ve Tayfun Korkut’tan olumsuz yanıt alınca rotayı Tamer Tuna’ya çevirdi. Tamer Tuna ile anlaşılamaması halinde Yalçın Koşukavak ile görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Halil44 (3 yıl önce)
    Bize Malatyalı lazım arkadaş! Para için değil, toprak sevgisiyle yüreğini ortaya koyarak yönetecek adam lazım bize. Bence de Nihat hoca gelsin. Tecrübesiyle ve oyun anlayışıyla başarılı olur! Yeni Malatyayı zamanında şampiyon yaptı şimdi de Yeşilyurtbelediyede galibiyetten galibiyete koşuyor. Hem Malatya çocuğu hem tecrübeli. Taraftarın yüzü gülsün artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (3 yıl önce)
    sene sonuna kadar bu Sportif direktör ile devam edilmeli. zaten gelecek Teknik direktöründe başarısı yok. adı hoca yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuktulu yani dabakhaneli gardaş önce ravcınin gitmesi lazım hiçbir katkısı yok bu takim teknik direktörsüzde oynar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Geçen senenin aynısı. Laubalilik aynen devam. Düşünsenize 2 - 0 yendiğimiz maçı son 10 dakikada 3 tane yiyerek verdik. Bu takım artık kurtulamaz. Geçen senenin aynısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Nihat balan olsun derim. Ne de olsa malatyalı. Tecrübesi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (3 yıl önce)
    Vizyonsuz yönetimin vizyonsuz'da hocası olur.Mevcut yönetimin kafası değişmedikçe eldeki oyuncular tek tek yalan olur bu yönetimin elinde.2 yıldır aynı şeyleri söyledim bugünde aynı şeyi söylüyorum .( nokta )
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Yeni Malatyayı şampiyon yapan, Yeşilyurtbelediyede 8de 8 yapan Nihat Balanı tek geçerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metcan (3 yıl önce)
    Serhat umar Hoca da Başarılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hoca ismi vermiyorum gelecek kişi yeterki umut ve kubilaydan uzak dursun kim gelirse gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Ali ravci kalan fiksturde en az 5 tane kazanacagi maç belirlemeli. O maçlara ozel hazirlanmali ve bu maclari kazanmali. Bu maç disinda kalan diger maclarda ise takim elinden geldigince oynamali ve rahat olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Kesinlikle bu yil ali ravci devam etmeli haberde adi gecenler kabul etse dahi bunlardan yarar gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Fatih Terim'in eski yardımcısı Malatyalı Orhan Atik ve Hakan Çalışkan Ali Ravcı'nın gözetiminde takımın başına geçsin, takımı biraz da Malatyalılar yönetsin hepsinden faydalı olur. Bunlar olmazsa Tamer Tuna, İsmail Kartal , İrfan Buz veya Yılmaz Vural gelebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Yalçın koşukavağı kaçırmayın. Tamer Tuna gittiği takımlar da hep başarısız
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    İnşallah top oynatacak bir hoca gelir. Korkusuz aslanlar gibi oynatmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Bu yönetime biz güvenmiyoruz, bunlar nasıl güvenipte gelecek. İnşallah bu takımı benimseyecek, bu şehri sevecek, formayı hakedenr verecek faydalı olacak birisi gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    İsmail Kartal ve benzerleri kesinlikle düşünülmemelidir. Haberde ismi geçenler arasından veya tecrübeli bir hocanın yardımcılığını yapan bir isim ile anlaşılması mantıklı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Eldeki kadro yeterli ve yetenekli.Şayet mevkilerde başarılı oyunculara forma verilirse bence RAVCI sezon sonuna kadar takımı götürür.Tabii oyuncular da yürekten oynamaları şartıyla.Bu sezonu böyle idare edip gelecek sezonun planlamaları hem oyuncu hemde teknik adam bazında yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Tamer Tuna, Bülent Uygun, Mustafa Denizli, Kemal Özdeş, Mustafa Kaplan, Bülent Korkmaz, Tomas, İsmail Kartal... gibi gittikleri takımda pek başarılı olamayanlar dan uzak durulmalı, geçen yılki hatalar tekerrür edilmemeli, İbrahim Üzülmez, Mehmet Özdilek, Robert Prosinecki, belki düşünülebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Üzülmez tamam hırslı hoca ve çalışkan ama Mehmet Özdilek olmaz dostum ol maz..ol maz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (3 yıl önce)
    Yalçın kosukavak Denizli'de ne yaptı ki bize de yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öylee.mehmet özdilek bülent uygun olabilir mehmet altıparmak eğer bossa
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜNYAMİN GECİT (3 yıl önce)Siyamed isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet Özdilek'in en iyi yaptığı şey; itina ile küme düşürülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Tas kayıp bir kulüp Türkiye profesyonel liglerde bu kadar amatör yönetilen bir ikinci kulüp yokturdur resmen takım batıyor söylenen 75 milyon tl borç 200 trilyon un üstünde olduğu söyleniyor bu yönetim derhal yargılanmalı kulübün gelir gider dengesinde çok büyük fark var
    0
    0
    Yanıtla