SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Yönetiminin Teknik Direktör Kararı

YMS'nin Yeni Yönetiminin Teknik Direktör Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, teknik direktör Cihat Arslan ile yola devam edeceklerini ifade etti. 

Kulüple sözleşmesi devam eden teknik direktör Cihat Arslan’ın takımın başında olacağını dile getiren Yeşilova, “Hocamızın verdiği emek, azim ve çabayı herkes görüyor. Sıkıntılı süreçte bile ciddi bir gayreti var. Bu noktada hocamızla yola devam edeceğiz” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Cengiz44 (2 yıl önce)
    Yeni baskan ve yönetim vali desteği belediye desteği alacağına dair sözler almis. Acil transfer tahtasının açılması lazim ve olan borclar ödenip takima moral ve huzur gelmeli Bu şekilde bu paf takımla zor ... Malatyamizi bu hale getirenlerde Allah cezanızı versin..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • HacıHoca44 (2 yıl önce)
    Hoca takıma krampon al,çorap al,forma al,tozlukda al.Fazla konuşma .Eskileri de rencide etme.Klübün en az 500 milyon borcu var bari onun yarısınıda ödeki bu klüpde çalışasın.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Önce kulübe krampon aldır çorap tozluk aldır televizyonlara çıkıp Malatya kamu oyunu rencide edecek demeçler verme yada hiç konuşma bence senle anlaşmakla yanlış yapmışlar ne demek ayakkabınız yok neyse uyandır bizi başarılar.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • B.BARUT (2 yıl önce)
    2006 dan 2022'ye iki süper lig takımımız borç batağına sürüklenerek biri tarihten silindi diğeri ise siliniyor. Bunu yapan ikinci bir Anadolu kenti yok sanırım. Yazık çok yazık. Bu şehrin takımlarını hoyratça harcayanlardan kimse hesap sormadı sormayacak. Allah'a havale ediyorum bu duruma sebep olanları.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • biz tarihden silinmedik
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Alo (2 yıl önce)
    Malatyaya büyük katkısı olan Bülent Korkmaz gelir.Guldurmeyin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Malatyaspora oyunculara ve hocaya laf eden zaten yok Başkan daha başlamadan ağlamaya başladı yolumuz çıkmaz sokak Allah yardım etsin
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)44 Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli hemşehrim profesyonel futbolda maalesef para lazım parasız olmuyor ihtiyaç duyulan para 400 trilyon civarında yeni transfer lazım transfer tahtası kapalı hangi futbolcu alacağını alamayacağı bir kulübe gelir elde gelir getirecek oyuncuda kalmadı kim veya kimler bu kadar parayı verebilir giden yönetim bu kadar borcu nasıl yaptı hesap sorulmadi böyle bir kulübe kim parasını verir uzulurek söylüyorum sonumuz Malatyaspor gibi olacak Malatyasporun adı yaşıyor yeninin adı bile kalmayacaktır.bizim durumumuzda olan onlarca takım yok oldu gitti örnek mi nerede Malatyaspor, Diyarbakır, Elazığ, MERSİN, Akhisar, Ordu, Gaziantep, Erzurum, Eskişehir, Bursa, Aydın vb.bizi ayrı kılan bütün iller bir takımını batırdı biz ise aynı hatayi ikinci kez yaparak iki kulübümüzü batirdik.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Brundili oyuncuların ödemelerinin derhal yapılıp takıma katılmaları gerekiyor. Getirebildigimiz kadar oyuncu getirmemiz lazım ki takımı ligde tutalim. 100 milyon TL transfer tahtasıni açmak için para yatırmak akıl karı değil. Oyunculara ve hocaya mutlaka ödeme yapılması lazım acil moral ve motivasyon için. Takımdaki havanın değişmesi yönetime güvenin gelmesi için.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yerinde bir karar.
    %100
    %0
    Yanıtla