SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçak Yolcularından Havalimanı Tepkisi

0
Güncellendi - 2020-02-13 18:15:32
Uçak Yolcularından Havalimanı Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hava muhalefeti nedeniyle İstanbul'a uçak seferleri karşılıklı iptal edildi.

Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Malatya Havalimanı'ndan İstanbul'a yapılması planlanan uçuşlar karşılıklı iptal edildi.

Yetkililer, kar yağışının etkisini kaybetmesinin ardından uçuşların yeniden başlayabileceğini belirtti.

HAVALİMANINDAKİ DUYARSIZLIĞA TEPKİ..

Öte yandan, elverişsiz hava koşulları nedeniyle uçak seferlerinde sıkıntı yaşanırken, Malatya Havalimanı'ndaki koşullar ve yetkililerin duyarsızlığı da vatandaşların tepkisine yolaçtı. Sabah seferi için kent merkezine 35 kilometre mesafedeki havalimanına giderken, bu karayollarının kar temizliği yapmaması nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadıklarını belirten vatandaşlar, havalimanında da aynı duyarsızlıkla karşılaştıklarını öne sürdüler. Sabah 06.00 seferinin yapılamadığını, saat 10.00'a kadar yolculara herhangi bir bilgi verme gereği duyulmadığından şikayet eden vatandaşlar, ayrıca bekleme salonunun ısıtılamadığını, görevlilerin ise odalarında elektrikli ısıtıcılarla oturduklarını, yolcuların salonda soğukta beklemek zorunda kaldıklarını söylediler.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmet Mert (4 yıl önce)
    O kar yağışına rağmen uçağımız indi Allah razı olsun Personeller çok kibar hepsine çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (4 yıl önce)
    Herkes görevini yapacak. Laf salatasına gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    lafla peynir gemisi yürüyor maalesef :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Çok güzel kar yağdı, bereket bu, tabi bir takım aksamalar oluyor ama eleştiri yağmuruna gerek yok, hakkaniyetli olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Bu millette ne oldum delisi oldu, nolmuş 2 saat beklemekle ölmezsiniz.Rötarda sizler için neyin tafrası bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet 2 saat beklemekten ölmem ama sonraki uçuşumu kaçırabilirim. Zaman senin gibiler için önemsiz olabilir ama benim için önemli. Bu işi organize etmeleri için para veriyoruz ve verdiğimiz bu paranın karşılığını istiyoruz. Sen ve senin gibiler işine sabip çıkmadığı ve milletin hakkına saygı göstermediği için bu haldeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    uçak sefer sayısı ve saatlerini bile ayarlayamayan vekillerden hızlı tren bekleyenlere ancak gülünür. daha çok gece ikide gelir, sabah beşte gidersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı genco (4 yıl önce)
    Gelir hızlı trende gelir kuzey kuşak yoluda gelir yeni havalimanı da gelir. Ama Malatya'ya gelmez oy vermeyen hdpli yerlere gelir . Biz zaten 5 milletvekilini garanti ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Lütfen sivil hava alanı istiyoruz ilimize gece saat ikide gelen ve sabah beste giden seferler istemiyoruz gece yolcumuzu karşılamaya gidiyoruz tam bir rezalet soğukta donuyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • mert44 (4 yıl önce)
    hizli tren gibi o da gelir bekleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    suc bunlarda degil bunlari gordugu halde bunlara oy verende
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)
    Maşallah 10 numara vekiller var daha çok sivil havaalanı bekleriz
    0
    0
    Yanıtla