SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yunan Casusu Suriyeli Yakalandı

Yunan Casusu Suriyeli Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı (EYP) adına Türkiye'ye yönelik casusluk faaliyetinde bulunduğu belirlenen Yunan vatandaşı Muhammed Amar Ampara, MİT tarafından yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, yaptığı araştırmalar sonucu EYP'nin Yunan vatandaşı Muhammed Amar Ampara'yı Türkiye’ye yönelik casus olarak kullandığını ortaya çıkardı.

Yunan casusu Ampara'nın Türkiye seyahatlerinde iş adamı gibi davrandığı ve ticaret adı altında casusluk faaliyetinde bulunduğu belirlendi.

MİT'in operasyonuyla yakalanan Ampara'nın sınırdaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları hakkında bilgi derleyerek Yunan istihbaratına aktardığı, Türkiye'deki Suriyeliler ve Yunanistan'a yerleşen FETÖ’ye müzahir iş adamlarıyla ilgili EYP’nin talimatı doğrultusunda araştırmalar yaptığı belirlendi.

Odatv, yakalanan Yunan Casusunun, Suriye kökenli olduğunu yazdı.

Ankaa, AA- odatv4.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yediği kaba pisleyen hain,hem bu ülkenin ekmeğini yiyecek, bütün nimetlerinden istifade edecek sonrada bir numaralı düşmanımız Yunan'a casusluk yapacak,sözde din kardeşi birde, hain aşağılık casus.Bunları göndermek lazım ileride işi büyütürler.. Birinci Dünya savaşını unutmamak lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haberi nasıl okuyorsunuz adam yunan hangi ülkenin ekmegini yiyip ihanet etmiş nasıl haber okuyorsunuz? okudugunu anlamayan bir toplum olduk!!! şaşılacak bir şey.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Muhammed ampara yunan öylemi?İsminden bile bir şey anlamamışsın ama cevap vermişsin.Yunan vatandaşlığı alması onun suriyeli olduğu gerçeğini değiştirmez bu bir .Türkiyede yaşıyordu.Türkiyede istihbarat faaliyetlerinde bulunan kişiye hangi ülkeye ihanet etmiş oluyor demen ayrı bir garabet buda iki.Şaşılacak derecede okuduğunu anlamamışsın.birde şaşılacak derecede cevap vermişsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Suriyelilerden hayır gelmez.
    %100
    %0
    Yanıtla