SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 1 Milyon Kırmızı Kart.. Bence Penaltı.."

0
Güncellendi - 2022-01-08 01:33:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Trabzonspor'un eksik bir takıma karşı zorlandığını söyledi.

Deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, İlk 11’imden 6 oyuncusunun olmadığını belirterek, "Buraya gelmeden öncede takımın transfere ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bugün Trabzon’a karşı mücadelemizi verdik. Trabzonspor bize karşı çok eksik bir takıma karşı zorlandı. Hakemlere de her zaman saygı duyuyorum fakat şunu söylemek istiyorum VAR’daki hakemler aldıkları ücreti hak etmiyorlar. Kaçıncı kez başımıza geldiğini bilmiyorum VAR hakemi orta hakemi uyarmıyor hiç. Bir pozisyonumuz vardı sol bekimiz Karim’e karşı yüzüne yapılan bir hamle vardı. Oyuncumuzun burnu kanadı, t-shirtünü değişmek zorunda kaldı. Yüzde 100 bile demeyeceğim, yüzde 1 milyon kırmızı kart. Trabzonspor çok iyi bir takım buna ihtiyacı yok. Çok paraları da var. Ben gelecek haftadan itibaren Malatya’yı değiştireceğim. Futbol Federasyonumuzdan da hakemlerden de yaptığım işe benim çalışmama saygı duymalarını istiyorum. Yaptığım işe bütün kalbimi ve ruhumu veriyor onların buna saygı duymasını istiyorum. Bir şey daha söylemek istiyorum son dakikada oyuncum Osman’a vuruldu bence penaltıydı. Hakem vermediği gibi yayıncı kuruluş da vermedi. Daha ne istiyorsunuz ki takımımdan 6 oyuncum eksik 1-0 kaybettik Trabzonspor’a, onlara başka pozisyonda vermedik. İnsanlara seslenmek istiyorum yapılan bu haksızlığı durdurun. Bu 4 yıl önce olsa bu kadar kızgın olmazdım ki çünkü o zaman VAR yoktu, şimdi VAR var. Siz VAR hakemini biliyor musunuz? 2 ay önce hangi maçtan sonra maç alamamıştı bir araştırmanızı istiyorum? Kayseri’de bize yapılan bir penaltıyı vermediler, Kayseri maçının hakemi de 3-4 maç vermeyecekseler bundan da mutlu değilim çünkü ben o maçta da 2 puan kaybetmiştim. Bugün 1 kırmızı kart ve bir de penaltı vardı. Bize hak ettiklerimizi verin başka bir şey diyemem" dedi.

Trabzon, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Bülent (2 yıl önce)
    Bir kere trabzospor bizim rakibimiz degil.Hem kalite olarak hemde Cok eksigimiz vardi . Trabzonspor ile 10 Mac oynasak 9 unu Trabzonspor kazanir kagit üzerinde . Lakin Dün galibiyeti hak etmedi tamam anladik Trabzonspor u sampiyon yapacaklar lakin hak etsin bizde alkislayalim Hakemler Türk futbolunu batiriyor TFF yok Arkadaslar en iyi cevap Bu sene sampiyonlar liginde BJK nin aldigi Sonuclar 0 puan her takim Kac atariz düsüncesi ile cikiyordu maclarina Trabzonsporun böyle olmasini istemeyiz Bir kere bizim bir Baskan yok sehirin önde gelenleri sirt cevirmisler baskani istemiyorlar hal böyle olunca sonuc böyle oluyor Dün maci izledim arkadaslar 20 yasinda süperligde pozisyon almasini bilmiyen ne yapmasini bilmiyen futbolcular var Malatyaspor da hoca kendini parcaladi kenarda Yazik Kim Transfer etti Bu gencleri hicmi maclari izlenmedi ?? Simdi bazilari derki 20 yasinda genc daha Borussia Dortmund da Mokako 16 yasinda oynadi gol atti Hoca Malatya nin hakkini Bir Malatyali dan Cok ariyor dogrulari söylüyor sahip cikalim Hatta suan Süperlig in en iyi hocasina sahibiz sakin demeyin ne yapiyor parasini aliyor ? Diger hocalar bedavaya mi calisti? Sesleri cikmiyor du Geldiginden berli elimde malzeme yok diyor Biraz cilgin karekteri var Dogru Ama isini iyi biliyor ?? Dün Hakem Trabzonspor un büyüklügünden korktu Kirmizi karti ve penaltiyi vermedi malesef VAR neden var anlayamadik ? Kubilay yeteneksiz bir futbolcu Dün gördük arkadas Tehteh in yedegi Tehteh yok varini yogunu ortaya koyar kendini gösterir Dakika 45 yüzde yüzlük golü atamadi atsa isin rengi degisirmi acaba ?? Sanmam cünkü Dün var ve hakemler Trabzonspor a calisti sanki Trabzonspor un Buna ihtiyaci vardi . Not : Hoca ile kesinlikle devam edilsin iyi bir hoca saygiyi hak ediyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Sen hoca olsan Kubilayın yerine oyuna Osman'la başlardın.Bu torpillilere daha ne kadar sabredeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Süper formalitelig ilk yarının ilk maçındada hakem doğradı ikinci yarının ilk maçı da aslında maçları izlemeye takip etmeye gerek yok çünkü bu gariban takımın şu ana kadar en az 15 puanı çalındı yazıklar olsun sözde süper ligde en iyi hakemlerden ikiside ne diyelim iyi hakem böyleyse......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Malatya milletvekilleri neredesiniz kaç haftadır futbolcuların emeği çalınıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Bu kaçıncı malatyasporun karşısındaki takıma karşı tolere edilmesi karşısındaki takım kim olursa olsun hep kayriliyor Malatya hep otekilestiriliyor.Hakemler aldığı parayı helal şekilde kazanmiyorlar hep talimat hep taraf tutma hep malatyasporun hakkını yiyerek bir yerlere gelen mhk bu kaçıncı hizipciliginiz ayıp utanın rezalet diz boyu anladık trabzonu şampiyon yapacaksınız ama bir takımın hakkıda böyle göz göre göre yenilmez.Mhk nin başkanı olan şahıs aklını başına al adaletli maç yonetilmesini sağla artık sabrımız taşıyor o koltukta enine uzanarak oturamazsin haddini bil
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    Sayin Hoca size guvenimiz gunden gune artiyor senden baska takima sahip cikan olmuyor sana ne kadar tesekkur etsek azdir bu sena kalalim yeter seneye istedigin oyuncular gelirde takimi duzene sokarsin..kuzey amerikadan selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal kumaş (2 yıl önce)
    Malatya yı yönetenler sahip çıkmıyor ses çıkarmıyor adamlar dalga geçiyor kimsenin zoruna gitmiyor Sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • ddt (2 yıl önce)
    hoca sen bu takımı adam edersin.. başkalarına kalsak yanmıştık.. bir tek sen varsın güven veren...
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)ddt isimli kullanıcı yorumuna
    Boşversene geldiğinde kaçıncıydi şimdi kaçıncı sıradayız..irfan buza haksızlık yapıldı bu u gorunce
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mustafa eskihellaç ile semih yine facia idi.bunlara 90 dakika nasıl tahammül ettin.wakaeme mustafa ile kedifare gibi oynadı.yediğimiz her golde olduğu gibi semih yine golü atanın yanında seyirci gibiydi.fark yemememiz mucize oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Giresun Rize kayseri trabzon hakem hatalarıyla giden en az 6 puan bu sadece bildiklerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya Alanya maçı
    0
    0
    Yanıtla