SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzde 50 İndirim Kampanyası

0
Güncellendi - 2020-12-22 01:52:30
Yüzde 50 İndirim Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, engelliler, gaziler ve şehit yakınlarının su faturalarına yüzde 50 indirim uygulamasını sürdürüyor.

Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2020 yılı itibariyle engelliler, gaziler ve şehit yakınlarının su faturalarına indirim uygulamasına devam ediyor. MASKİ’nin uyguladığı yüzde 50 indirimden 13 bin 359 abone yararlanıyor. Yüzde 50 indirim uygulaması hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Malatya’da engelli indiriminden yararlanan abone sayısının 13 bin 4, gazi ve şehit yakını indiriminden yararlanan abone sayısının ise 355 kişi olduğunu açıkladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, engelli, gazi ve şehit yakınları için gerekli kolaylıkların sağlanması yönünde talimatları olduğunu aktaran Karataş, “Engelli vatandaşlarımız, şehit ailesi ve gazilerimize su faturalarında yüzde 50 indirimli tarife uygulamamız devam ediyor. Gazi ve şehit yakınlarının uygulamadan yararlanabilmeleri için Gazi Serbest Kartı ve Şehit Yakını Serbest Kartının olması gerekiyor. Engelli vatandaşlar ise sağlık kurulu raporuna göre en az yüzde 40 engellinin bulunması durumunda engelli indiriminden yararlanabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 422 377 74 44 no’lu telefon ve Alo 185 Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçebilirler. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam edecek” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mert Van (3 yıl önce)
    Bu zaten MECBUR belediye nin yaptığı bir olay değil
    0
    0
    Yanıtla