SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziraat Türkiye Kupasını Sivasspor Kazandı

Ziraat Türkiye Kupasını Sivasspor Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Demir Grup Sivasspor, normal süresi 1-1 tamamlanan maçta Yukatel Kayserispor'u uzatmalarda 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Demir Grup Sivasspor, kupasını kaldırdı
Ziraat Türkiye Kupası'nda normal süresi 1-1 berabere biten final maçında Yukatel Kayserispor'u uzatmalarda 3-2 yenen Demir Grup Sivasspor, düzenlenen törenle kupasını aldı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Demir Grup Sivassporlu futbolcular, saha içinde birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutladı. Futbolcular ile teknik heyet, şampiyonluk sevincini müsabakayı tribünde izleyen taraftarlarıyla da paylaştı.

Saha ortasında düzenlenen törende önce karşılaşmanın hakemlerine plaketleri takdim edildi, daha sonra madalya seremonisine geçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Düşmez, Nuri Akın, İsmail Erdem ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın yer aldığı kupa töreninde, önce finalist Yukatel Kayserispor, ardından da şampiyon Demir Grup Sivasspor'un teknik heyet ve futbolcuları madalyalarını aldı.

Demir Grup Sivassporlu futbolcular Hakan Arslan ve Ziya Erdal, kupayı Ali Düşmez ve İsmail Erdem'in ellerinden alarak takım arkadaşlarının yanına götürdü. Kırmızı-beyazlılar birlikte kaldırdıkları kupayla poz verdi.

Büyük sevinç yaşayan Sivassporlu oyuncular, uzun süre sahadan ayrılmadı.

Finalin en değerlisi Lung
Ziraat Türkiye Kupası finalinin en değerli oyuncusu Yukatel Kayserispor kalecisi Silviu Lung oldu.

Finalde yaptığı kurtarışlarla öne çıkan Lung, maçı takip eden basın mensuplarının oylarıyla en değerli oyuncu seçildi.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Liglerde Altınordu, İstanbul Karagümrük,Sivas, Hatay kendi gelirleri ile atakta kalan , borçları olmayan başarılı kulüpler merak ediyorum malatyamiz ise borç batağında başarı yok kulüp 400 trilyon civarındaki borcu ile kapanma durumunda lütfen Malatya futbolunda bir devrin başlangıcı olsun aklamayin başkanı gitsin yargı önünde gelir ve giderlerin hesabını versin ki kimse bu ilde bir daha kulübün paralarını kendi parası gibi harcasin bu harcamalardan yönetimin haberi olsun ve hesap vereceğini unutmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (1 yıl önce)
    Komşu takım nereden nereye koşarken bizim takım yerlerde sürünüyor.Adil efendi uansın.Utanacak yüz varsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gülağacı (1 yıl önce)
    Tebrik ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Komşu Şehrimiz Sivasspor'u tebrik ediyorum, bizim acaba niye her tarafta aşağıya doğru gidiyoruz diye düşünmemiz gerekiyor. Başkentimiz Ankara'nın doğusunda futbol denince akla ilk gelen şehir, şimdi sadece seyrediyor. Sivasspor' u tekrar tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • new malatya (1 yıl önce)
    Bizden küçük, az gelişmiş, bizim onda birimiz kadar iş adamı ve geliri olmayan Sivası sadece izliyoruz. Helal olsun kısıtlı imkanlarla adamlar her yıl başarı üstüne başarı yakalıyor bizde hala götürücülerin takımı ne hale getirdiğini konuşuyoruz. Yazık koca malatya şehrine ve buna çözüm bulamayan yetkililere!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Siz iş adamı olsaniz paraları nereye harcadığı belli olmayan bu başkana paranızı verirmisiniz diyorum Mecnun başkan ve Süleyman hurma açıklama yapsınlar kimler Sivas ve Karagümrük takımlarına para veriyor kendi imkanları ile kulübün bir kuruşuna sahip çıkarak borçsuz bir şekilde lige devam ediyorlar,iş insanları para verecek başkan ve yancı tayfası har vurup harman savuracak daha çok beklersiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Tebrikler sivas riza hocayi teknik heyetini oyunculari kutlarim
    %100
    %0
    Yanıtla