Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanlığı'nın, şube binasında yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa Battalgazi Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Doç.Dr. Orhan Gündüz (fotoğraftaki) seçildi.
Odanın daha önce 6 dönem başkanlığını yapan Fevzi Çiçek'in aday olmadığı genel kurulda, başkanlık yarışına Doç.Dr. Orhan Gündüz ve Burhan Özhan katıldılar. Olağan genel kurul toplantısında 160 üye oy kullandı. Yapılan sayım sonunda Doç.Dr. Gündüz 125 oy, diğer aday Burhan Özhan da 34 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.
Yönetim Kurulu Asıl
Doç.Dr. Orhan Gündüz başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:
Doç.Dr. Hüseyin Karlıdağ,
Gülşen Özkanlı,
İsmail Diken,
M.Murat Şahingil,
Cumali Ayhan,
Fuat Yetkin.
Yönetim Kurulu Yedek:
Prof.Dr. Nihat Tursun,
İshak Karabıyık,
Kemal Çıplak,
Erkan Erol,
Çetin Karataş,
Reşit Buğra Karaca,
M.Furhan Çobanoğlu.
Genel Kurul Delegeleri:
Doç.Dr. Orhan Gündüz,
Ali Şahin,
Mevlüt Şerefhanlı,
Abdullah Akdağ,
Serhan Gökbulut.
Seçimlerin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, sonucun hayırlı olması temennisinde bulunan Gündüz, "İnşallah Malatya'mıza, ülkemize, meslektaşlarımıza ve odamıza hayırlı olur. Güzel işler yapmak, Malatya'nın tarımsal faaliyetlerine katkıda bulunmak niyetiyle bu göreve talip olduk. Hep birlikte de ümit ediyoruz ki, başarılı işleri yaparız."dedi.