SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Deplasmanda Çok Değerli Bir Puan"

0
Güncellendi - 2018-08-28 06:00:09
A- A+ PAYLAŞ

  • Bulut ve Sağlam Kayseri'de oynanan ve 0-0 sonuçlanan Kayserispor- Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi

Kayseri'de oynanan ve 0-0 sonuçlanan maç sonrası Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut (soldaki) ile Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam (sağdaki) birer değerlendirme yaptılar.

- Erol Bulut: "Zor bir deplasmanda çok değerli bir puan aldık"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise zor bir deplasmanda oynadıklarını söyledi.

Maçtaki pozisyonlarını değerlendiren Bulut, "İlk yarının son 20 dakikasında verdiğimiz 1-2 tane pozisyon var. İkinci yarıda da rakibe verdiğimiz pozisyon var ama bizim yakaladığımız pozisyonlar var. 2 takım da fırsatlarını değerlendiremediler. Sonuçta her 2 takım da 1 puanla ayrılmış oldu. Zor bir deplasmanda çok değerli bir puan aldık. İlk yarı iyi başladık. İkinci yarıda rakibe bir iki pozisyon verdik. İki takım da fırsatları değerlendiremedi. Bizim için bir puan iyi, yolumuza bu şekilde devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

- Sağlam: "Malatyaspor iyi bir takım"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, kendi sahalarından kazanabilecekleri bir maçtan berabere ayrıldıklarını vurgulayarak, "Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz, net pozisyonlarda bulunduğumuz fakat sonucunda kazanamadan ayrıldığımız bir maç oldu. Fakat üçüncü haftayı mağlup olmadan, gol yemeden tamamladık." dedi.

İkinci yarı buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini bunun da maçın sonucuna tesir ettiğini aktaran Sağlam, şunları kaydetti:

"Maçın zor olacağını biliyorduk. Malatyaspor iyi bir takım, iyi mücadele ediyorlar, defansif anlamda disiplinli oynuyorlar. İkinci yarı hakikaten 3-4 tane net pozisyon var. Bunları değerlendirememiş olmak bizim açımızdan sıkıntılı bir durum. Bu maçı bir şekilde geride bırakmalıyız. Şunu açıkça belirtmek istiyorum ki takımın mücadelesinden, ikinci yarıda ofansif anlamda üretkenliğinden son derece memnunuz. Daha iyi olacağız, çalışacağız, eksiklerimiz var. Onları gidermeye çalışacağız. Yaptığımız iyi şeyler var. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi görüntü sergilemeye çalışacağız."

Kayseri, iha- AA

FOTOĞRAF: Bulut ve Sağlam maç öncesinde (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bulent (6 yıl önce)
    Er tuğ rul...bu taraftar sen bjk top oynarken sana tazehurat yapardi destek mahiyetinde..ortega diye başlardi.....ama sen bi çiğlik ettin bize...vevalini çekecen.sürüm sürüm sürünesin futbolda..erto.
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (6 yıl önce)
    Malatyaspor un iyi bir takım olduğunu anladığında sevindim Ertugrulcum. Allah bizi senden korudu. Umarım Kayseride tesisler iyidir. Malum geçen sene bizim kulüpde çadırda yasıyordun ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    alliy sisoko. ayarında iyi bir sol bege ihtyaç var. sisoko. soldan öldürücü bindirmeleri vardı. sisoko.yu arıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (6 yıl önce)
    Erol hoca sizin gibi asil bir insanı kutluyorum. Ertuğrul (sağlam) hocaya gereken cevabı verdiniz. Malatyanın kapıları ona kapalı. Bizde derlerki birisini tanımak için yemek yiyeceksin, Ticaret yapacaksın, Yola çıkacaksın Malatya o zat ile yola çıktı yolda kaldı.Ama demekki böylesi hayırlı imiş o gitmeseydi sizin gibi karekterli disiplinli başarılı adam gibi bir adamı Malatya ve Türkiye tanıma keşfetme fırsatı oldu.KEDINLIKLE GELECEKTEKI MILLI TAKİM TEKNİK DİREKTÖRÜ SIZ OLURSUNUZ. Bu mutluluğu bize yarattığınız için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Erol hocaya helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    Takım elinden geleni yapıyor.İlk üç hafta 7 puan.Ancak Orta saha ve Forvet s.o.s veriyor. buraya acil futbolcu lazım.
    0
    0
    Yanıtla