SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Editör

malatyahaber.com.. Nice 20 Yıllara

malatyahaber.com.. Nice 20 Yıllara
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın ve Malatyalıların, dünyaya açılan penceresi olma hedefiyle 15 Nisan 2002'de yayına başlayan malatyahaber.com, 20'nci yayın yılında.

Türkiye'nin baş döndürücü bir hızla geçen son 20 yılına, Malatya'dan yükselen bir ses olarak profesyonel gazeteciler İsmet Yalvaç, Fuat Kozluklu ve Suat Kozluklu'nun kuruculuğunda yayın yaşamına başlayan malatyahaber.com damgasını vurdu. 

malatyahaber.com; Malatya'da Cevdet Barış'ın kurduğu ‘GÖRÜŞ GAZETESİ Okulu’ndan yetişmiş olmanın sorumluluğunu taşıyan yayıncılarıyla, internet ortamında Malatya'nın, Malatyalıların sesi, onların buluştuğu, onları buluşturan bir platform olarak, sorumlu ve güvenilir yayıncılık adına ortaya koyduğu ilkeli duruşuyla Türkiye'de yerel haberciliğin en önemli mecralarından biri oldu.

20 yıl, kelimenin tam anlamıyla Malatya’nın ilk haber sitesi olmanın sorumluluğu için de kaptanımız İsmet Yalvaç’ın önderliğinde, muhabirlerimiz ve yazar dostlarımızın yanı sıra malatyahaber.com gönüllülerinin destek ve özverisiyle, gece gündüz doğru habercilik adına, Malatyalıların, Malatya'nın sesini duyurmada öncü bir rol üstlendik.

Her gün on binlerce Malatyalı hemşehrimizin ziyaret ettiği malatyahaber.com, onların hasret giderdiği Malatya kokusunu aldığı bir buluşma noktası oldu.

Emeğe hep saygı gösterdik. Çeşitli kaynaklardan aldığımız her haberi sizlere sunmadan önce yeniden gözden geçirip varsa eksiklerini giderip kaynağının linkini haberin içine koyarak sizlere sunduk.. 

Ama, bu saygıyı sayıları hiç de az olmayan, 'besleme, kumbara' sözde birçok 'basın(!)' kuruluşundan görmedik. Haberlerimizi, emeğimizi çaldılar. Tüm uyarılara rağmen de, ortamdaki çürümüşlüğün vermiş olduğu cüret ve cesaretle bunu sürdürüyorlar. ‘Hırsıza Beyler borçludur’ dense de,daha ne kadar çalacaklar ki! İtibarsızlık çukurunda kendileri yok olup gidecekler.

malatyahaber.com Malatya medyası için bir mihenk taşı oldu..  

Gün geldi fincancı katırlarını ürkütmekten de geri kalmadık... Korkmadık..!

Hırsız, uğursuz, yolsuz taifesinin ve onların menfaat sağladıkları; hayatları çanak yalayıcılığıyla geçen, günün birinde ‘çukur’ seviyesinin altındaki kalitesizliklerinin hesabını bir bir verecek olan malum ve maruf  ‘ayak takımı’nın da hedefi olduk zaman zaman.

Tüm zorluk ve baskılara rağmen boyun eğmedik, hiçbir partinin, kurumun, kuruluşun ve firmanın sesi olmadık. Size verdiğimiz doğru ve tarafsız habercilik sözüne hep bağlı kaldık.

20 yıllık yayın yaşamımızda da yüzlerce- binlerce kez ortaya koyduğumuz gibi, doğrudan, haktan, haklıdan yana olma çizgimizi bundan sonra da sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.-

Öncelikle bizi takip eden, okuyan, fikrini beyan eden, yeri geldiğinde eleştiren, kızan ya da yeri geldiğinde savunan, tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • MEHMET (1 yıl önce)
    başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (2 yıl önce)
    Doğru ve tarafsız haber ilkesine bağlı kalarak nice yıllara...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Orhan Apaydın (2 yıl önce)
    Malatya da başlayıp 12 yılını bu kentte geçirdiğim gazetecilik mesleğinin ‘kutsal’ını harfiyen yerine getiren, gereğini eksiksiz yapan, hele de gurbetteki Malayalılara çok çok iyi gelen malatyahaber.com’un 20. yılını içtenlikle kutlarım. Kurucuları Kozluklu kardeşler ve Yayın Yönetmeni İsmet Yalvaç’a sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Ülkemizin içinden geçtiği sosyal, siyasal ve ekonomik darboğazdan kurtulabilmesi için gerekli olan tam demokrasinin önemli yapı taşlarından en önemlisi sayılan basın özgürlüğü yolunda, yolunuz açık olsun. Orhan Apaydın
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hakan Kahtalı- AK Parti Malatya Milletvekili (2 yıl önce)
    Kurulduğu günden bugüne ilkeli haber anlayışından hiçbir taviz vermeyip, milletimize en doğru haberleri en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışan malatyahaber.com ailesinin 20. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta İsmet Yalvaç olmak üzere, çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Bülent TÜFENKCİ - AK Parti MKYK Üyesi -Malatya Milletvekili (2 yıl önce)
    Gazeteciliğin duayen ismi sevgili İsmet Yalvaç nezdinde tüm Malatyahaber.com ailesinin 20.yılını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Nice 20 yıllara... Memleket menfaatleri doğrultusunda yaptığınız habercilik yeni jenerasyona model oluyor. Gazetecilik meslek ilkeleri doğrultusunda yaptığınız gazeteciliğinizi kutluyorum.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Av.M. Umut YALÇIN (2 yıl önce)
    İlkelerinizden ödün vermediğiniz çalışmalarınızla geçecek nice 20 yıllar dilerim. İyi ki varsınız.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ramazan ÖZCAN- Malatya Ticaret Borsası Başkanı (2 yıl önce)
    İlkeli ve doğru haber anlayışı ile 20 yıldır Malatya'nın sesi olan  malatyahaber.com haber sitesinin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ilk günden bugüne kadar emeği geçen başta Gazeteci İsmet Yalvaç, Suat Kozluklu ve Fuat Kozluklu olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor; bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Mehmet Hanifi Yapar (2 yıl önce)
    habercilikte ve araştırmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim nice 20 yıllara
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (2 yıl önce)
    Malatya Haberin kurulmasında başta İsmet bey olmak üzere,emeği geçenleri tebrik eder saygılarımı sunarım.Nice 20 yıllara.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Çakır- AK Parti Malatya Milletvekili (2 yıl önce)
    20 yıldır yayın hayatını sürdüren malatyahaber.com haber sitesinin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm çalışanlarını tebrik ediyor; bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Ekin D.D. (2 yıl önce)
    Tarafı, Malatya sevgisi, Malatya'nın geleceği olan Malatya Haber.com değerli emekçileri, çok teşekkürler, nice 20 senelere,iyi ki varsınız.....
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Selahattin Gürkan- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı (2 yıl önce)
    2000'li yılların başında, Geleneksel Medya'dan, Dijital Medya'ya dönüşün ilk adımlarını atan ve şehrimizde basın-yayın alanında önemli bir yere sahip olan malatyahaber.com'un 20. yılını kutluyor, köşe yazarından muhabirine, editöryasından diğer tüm çalışanlarına ilkeli ve başarılı yayın hayatlarında kolaylıklar diliyorum.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • İskender Korkut/Adıyaman Belediyesi Basın Müd. (2 yıl önce)
    Gurbette bir hemşehriniz olarak 20 yıldır güne malatyahaber.com ile başlıyorum.Medya adına istikrar, güvenilirlik ve doğru habercilik adına adres gösterilecek site.’malatyahaber.com’ adresinden okumuşsanız haberin doğruluğu sorgulanmamaktadır.Başta İsmet Yalvaç abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • İhsan Akın- Malatya Damızlık Koyun -Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Malatya Tarım Platformu Başkanı (2 yıl önce)
    Neredeyse çeyrek asırdır memlekettimizde emek veren doğru haberin adresi olan Malatya haberin 20nci yılını kutluyorum. Tabiki bugüne kadar yaptığı doğru haberleri ilkeli ve dürüst çalışmaları; Malatyanin her anlamda ve her alanda sesi olmasından dolayı teşekkür ederiz. Emektar gazeteci abimiz sn İsmet Yalvaç ve ekibini bir kez daha tebrik ediyor yetiştiricilerimiz, üreticilerimiz ve çiftçilerimizin sesi oldukları için çok teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Temel Bayhan (2 yıl önce)
    Başarılarınızın devamını diliyorum. nice yeni yıllara.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bayram Murat Asma (2 yıl önce)
    Tebrik ediyorum. Daha nice 20 yıllara.. Emeği geçenleri kutluyorum..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Doğrudan hakdan haklıdan liyakatdan kaliteden karakterden dürüst düzgün hoşgörülü tarafsız bir yayının yıllarca devam etmesini Malatyamizin ihtiyacı olduğunu düşünerek nece yıllar diliyorum....
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malatyahaber.com'a nice başarılarla dolu yıllar dilerim.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Necip Senses- Tahtalıköy Muhtarı (2 yıl önce)
    Malatyahaber.com un kuruluşunun 20. Yılını kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederim
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Yıllardan beri gurbet ellerde Malatya özlemi duyduğumda vazgeçilmez haber sitem. Nice başarılı yıllar dilerim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nezir Kızılkaya (2 yıl önce)
    Parçası olmaktan onur duyduğumuz, bu kentin menfaatlerini kırmızı çizgisi olarak belirleyen, hakikatı arayan ve gazetecilik ilkelerinden asla taviz vermeyen Malatyahaber'in doğum gününü kutluyor, başarılar ile dolu nice 20 yıllar temenni ediyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mehmet Yaşar Çerçi (2 yıl önce)
    İsmet bey, Sizi ve bu siteye emeği geçen bütün ekibinizi kutluyorum. Başarılı ve beğenilen bir yayın çizginiz var. Ve bunu 20 yıl boyuncada korudunuz. Malatyahaber.com, bizim gibi gurbette olan Malatyalılar içinde bir şans. Memleket güncelini eğip bükmeden, tarafsız, dürüst ve kaliteli olarak bizlere yansıtıyorsunuz. Tebrik eder, bu hizmetinizin daha nice yıllar devamını dilerim. Hürmet ve muhabbetle…
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mehmet Erkan Doğan (2 yıl önce)
    MALATYAHABER.com 'a başarılı nice yıllar dilerim. Mehmet Erkan DOĞAN
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Her gün ziyaret edip heberdar olduğumuz, güvendiğimiz ve en önemlisi cesur duruşunuzla gönlümüzün tercümanı olduğunuz için MALATYAHABER.com Ailesine saygı ve sevgilerimle. Nice nice yıllara...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllahu Teâlâ nice yirmili yıllara dileğiyle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz (2 yıl önce)
    20 Yılı aşkın bir süresdir doğru,dürüst habercilik anlayışı ile yayın hayatını sürdüren Malatyahaber ailesini yürekten kutluyorum her zaman Malatya şehrinin sigortası olarak gördüğüm Malatya haber sitesini bugünlere taşıyan okuyucu ve takipçilerini kutluyorum Malatyahaber sitesinde emeği gecenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum iyiki varsınız ALİ CENGİZ
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Çetin Şişman (2 yıl önce)
    Kültür ve turizm alanındaki faaliyetlerimizin halkımıza ulaşması noktasında yıllardır sesimiz olan malatyaber.com'a nice nice 20 yıllar diliyorum. Çetin Şişman İl Kültür ve Turizm Müdürü
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Aydın BARUŞ- Malatya Valisi (2 yıl önce)
    İnternet Medyamızın temsilcilerinden Malatyahaber.com'un 20. yayın yılına girmesi nedeniyle tüm çalışanları kutlar; bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (2 yıl önce)
    15 Nisan 2002 yılından bugüne kadar yayıncılığını sürdüren Malatya Haber sitesinin 20.Kuruluş yıl dönümünü kutlar, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Tarafsız ve ilkeli haber anlayişinız için teşekkürler iyiki varsiniz
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Mehmet Çınar- Yeşilyurt Belediye Başkanı (2 yıl önce)
    15 Nisan 2002 yılından bugüne kadar internet yayıncılığını sürdüren www.malatyahaber.com haber sitesinin 20.Kuruluş yıldönümü münasebetiyle: ilk günden bugüne kadar emeği geçen başta İsmet Yalvaç, Fuat Kozluklu ve Suat Kozluklu olmak üzere katkı ve destek sunan herkesi tebrik eder, başarılı bir yayın hayatı dilerim.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (2 yıl önce)
    20 yılını tamamlayan dijital medya döneminizin; etik ve kalite standartlarını her geçen gün yükselterek hedeflerinize ulaştığınız, sağlık ve esenlikle nice yıllara erişmesi dileğiyle, iyi ki varsınız.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Orhan Gündüz (2 yıl önce)
    Malatyamızın bilgilenme pınarının 20. yılını tebrik ediyorum. Nice 20 yıllara.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ersin (2 yıl önce)
    Nice mutlu 20 yıllara . Fazla doğruları söylemeyin malum saldırırlar dayak atarlar .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (2 yıl önce)
    İlkeli ve doğru haber anlayışı ile 20 yıldır Malatya'nın sesi olan Malatyahaber.com ailesine nice yıllar dilerim.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Yılmaz Kirnik (2 yıl önce)
    Teşekkürler, iyi ki varsın malatyahaber.com...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    Dürüstlüğünden taviz vermeden doğruyu bizimle buluşturan ilkeli malatyahaber.com sitesi nezdinde tüm çalışanlarını ve yöneticilerini can gönülden kutluyorum. sağlık sıhhat afiyet diliyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Malatya yerel gazeteciliğin amiral gemisi" Görüş Gazetesi " nin yetiştirdiği, halk arasında Görüş yazmışsa doğrudur sözüyle her kesimin güvendiği, usta kalemlerin kurduğu haber sitesine nice 20 yıllar diliyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • orhan tuğrulca (2 yıl önce)
    Daha nice 20 yıllara, emeği geçenleri kutluyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Malatyanın Gerçek, Bağımsız, Özgür Sesi, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Sonsuz Bağlı, Ülkemizin ve İlimizin Değerlerini Koruyan, Benim Gibi Yüzde Yüz Malatya ve Malatyaspor Taraftarlarının En Çok Güvendiği, Malatyamızın Sesi Olan, Sadece Malatya da Değil, Ülkemizin de Çok Takip Edilen Haber Sitelerinden Biri Olan "Malatya Haber" Sitesinin 20. Yılını Kutlar, Nice 20 Yıllar Dileğiyle.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Fehmi KESKİNKILINÇ (2 yıl önce)
    İsmet bey bir Turan Emeksiz 77 mezunu olarak sizleri tebrik ediyorum
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fehmi KESKİNKILINÇ (2 yıl önce)
    Yayın hayatında nice 20 yıllar olsun ilkeli dürüst yayıncılığınız devamını diliyorum. Malatya dışında yaşadığımız için Malatya'mız ile ilgili haberleri sizin sitenizden takip ediyorum. Tarafsız doğru ilkeli yayınlarınızın devamını diliyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    nice 20.ci yıllara. ben bir malatya sevdalısı olarak. yayınlarınızı beğeniyorum. haksızların karşısında oldunuz hep.. malatyamızın alehine olan herşeyin karşısında oldunuz. malatyanın zararına olan herşeyi şidetle dile getirdiniz ve en güzelide din. dil. ırk ve siyasi ayrımcılık yapmyıyorsunuz.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Tebrik ediyorum. Nice 20 yıllara temennisi ile, Saygılarımla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baki (2 yıl önce)
    Nice 20 yıllara... Malatya'da hakkıyla gazetecilik yapan, hakkı ve hakikati gözeten, korkusuzca olayların üzerine giden Malatya Haber ekibini, tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum, taklitler aslını yaşatır, bizler biliyoruz kimlerin gazeteci olduğunu, Malatya' da o kadar olay yaşanırken "adı gazeteci olan" fakat olaylara sessiz kalanları!... onlardan olmadınız ve işinizi layıkıyla yaptığınız için teşekkürler...
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Cemal (2 yıl önce)
    Malatya'nın cesur yüzü nice özgürce haber yapacağınız günlere inşallah.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Gülağacı (2 yıl önce)
    Yıllardır Malatya nın gözü, kulağı . sesi oldunuz çok teşekkürler, çalışmalaranızda nice uzun yıllar dilerim iyi ki varsınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cahid (2 yıl önce)
    Nice yıllar dilerim. Ama şunu söylemem lazım son zamanlarda haberciliğiniz maalesef çok yanlış. Özellikle bazı haberleri verirken yaptığınız yorumlar, sanki bir şeyin peşinde imişsiniz gibi algıcılık yapıyorsunuz. İnşallah maddi çıkarlar için gazeteciliğinizi kullanmıyorsunuzdur. Bunu yapanlara hiç iyi gözle bakmıyoruz, sizin de o duruma düşmenizi istemeyiz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • huzur (2 yıl önce)
    Tebrik ederim nice 20 yıllara,elinize emeğinize sağlık...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şahin Doğan (2 yıl önce)
    Malatyahaber Malatya'nın vicdanıdır... Doğru ve tarafsız habercilikte kamuoyunun gözü ve kulağıdır... Malatya 'da Basın Yayın dünyasının yüz akıdır... Malatya ve bölgemizin değerlerinin korunmasından, toplumun aidiyet refleksini diri tutan bir öncüdür... Malatya'nın Kültürel değerlerinin ve irfanının gelecek nesillere aktarılmasından sorumluluk duygusuyla hareket eden, bir kültür taşıyıcısıdır... Zaman zaman bütün ince detayları da göz ardı etmeden yaptığı, ulusal basının manşetlerinden yer alan haberleriyle de basının ve haberciliğin ne idiğünü ve nasılını ortaya yere koyan ve yerelden, evrensele ulaşmanın çabasını, gayretini bilfiil deruhte eden öncü bir kuruluştur... Malatyahaber.com Bu değerlere sahip çıkarak inşallah çağları aşıp, gelecek nesillere ulaşmasını canı gönülden temenni ediyorum ve diyorum ki daha nice 20. Yıllara. Şahin Doğan Malatya Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği adına
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Enver KALAYCIOĞLU (2 yıl önce)
    Daha nice 20 yıllara ...20 yıllık süreçte ilkeli bir gazete olarak yayın hayatına devam ettiniz. İsmet Bey sizi ve ekibinizi kutluyorum....
    %60
    %40
    Yanıtla

Editör yazıları