SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Lig Maçında Olay

0
Güncellendi - 2017-02-06 16:34:28
1. Amatör Lig Maçında Olay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde, Battalgazi Stadı'nda oynanan Battalgazi Belediyespor- Orduzuspor maçı, çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

A grubunda yeralan iki takımın Eskimalatya'daki Battalgazi Stadı'nda oynamakta oldukları ve 1-1 devam eden maçın 75. dakikasında karşılaşmanın hakemi İlker Ayten, Battalgazi'li Zafer Sağdıç'a ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi. Bu duruma, Battalgazisporlu oyuncular ve idari- teknik yöneticiler tepki gösterdi, bazıları hakeme saldırdı. Polisin müdahale ettiği olaylar nedeniyle hakem İlker Ayten, karşılaşmayı tatil etti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Durustce (7 yıl önce)
    Maci izlemeden bilmeden sadece iki satir yaziyla koca klubu baskanini ne hale getirdiniz asil size yazik yazikki koru korune bilmeden seyretmeden maci yorum yapmissiniz. Turk futbolu.amator dahi bu hakemlerin sayesinde hep kavga dobus oluyor super lige kadar hepsi ayni yani nedesek bos.kaldiki karsi rakibe bile fiziki mudahale yapilmamis hakaret edilmemis takim orda sadece hakemle tartisilmis bu kadar olayi buyutup baskana kadar soz soylenmesinin ardinda art niyet oldugu ap acik meyrandadir.son olarak malatyanin koklu kluplerinde olup 3 ligde malatyayi temsil etmis bi takimi karalamak iftira atmakla olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    arkadaşlar arada kalan küçük enişte kim ya :)
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Sayın BAŞKAN Selahattin GÜRKAN Seni seviyoruz.Battalgazi spor kulübü kimin yönettiği belirsiz.Kulübü ya kapatın ya da başına eğitimli bir insan koyun.Her hafta bir rezalet.Bu kaçıncı sayın başkan.Bu işe bir el atarsan çok iyi olacak.Siz bu tür olayların olmasını istemezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bjk (7 yıl önce)
    battalgazi sahasında bir daha maç oynanmamalı ve küme düşürülmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Amatörde oyuncu yetiştirmek hedeflenmez, takımlar kendini öne çıkarmaya çalışırsa sonuç bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (7 yıl önce)
    Hakem kardeşimize geçmiş olsun Malatya Amatöründe ahbap çavuş ilişkisi ile işler yürüyor cezalar caydırıcı değil bu yüzden yapanın yanına kar kalıyor şimdi ceza alır kulüp itiraz eder aldığı cezanın yarısı silinir mahkemelik sürecede hatırını kıramayacakları insanlar il hakem kuruluna rica eder cezada almaz geçer gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    Battalgazi kume dusurulmeli 2inci amator ligine hakeme vurmak nedir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Malatya'da amatör futbol sayın Fahrettin eserdinin doneminde böyle değildi yönetici kardeşlerim sporcunuza sahip çıkın yanlış yapanları kulüplerden kovun Allah göstermesin büyük yaralanmalar hatta can kayıplarından korkuyorum olaysız hafta olmuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun,olumlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Battalgazi de maç da oynamak ,yönetmekte zor.Her maçında olay var.
    0
    0
    Yanıtla