SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Ligde Play-Off Kuraları Çekildi

1. Amatör Ligde Play-Off Kuraları Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon sona ererken, Amatör Lig Şampiyonu ve Bölgesel Amatör Lige çıkacak takımın belirleneceği playoff maçlarının fikstürü belli oldu. Tek devre lig usulüne göre oynanacak olan Playoff müsabakalarında, ligin 4 grubunun liderleri mücadele edecek. takım hem şampiyonluk hem de Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne çıkmanın mücadelesini verecek.

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon ’da gruplarını lider tamamlayan Arapgirspor, Hekimhan Girmana, Malatya Demirspor ve Akçadağspor Playoff’a yükselen takımlar oldu. Tek devre lig usulüne göre Playoff maçları oynayacak olan karşılaşmalarda 4 takım arasından birinciliği elde edecek olan takım hem Malatya şampiyonu olacak hem de Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselecek.  

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından Play-off kuraları Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında çekildi. Kura çekimine MASFK Başkanı Seyfullah Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile kulüp temsilcileri katıldı.

Playoff fikstürü şöyle oluştu:

26 Mart Cumartesi
Saat: 12.30 Hekimhan Girmana-Malatya Demirspor (Yeşiltepe 1 Nolu Saha)
Saat. 15.00 Akçadağspor-Arapgirspor (Yeşiltepe 1 Nolu Saha)

29 Mart Salı
Saat: 12.30 Arapgirspor-Hekimhan Girmana (Yeşiltepe 1 Nolu Saha)
Saat. 15.00 Demirspor-Akçadağspor (Yeşiltepe 1 Nolu Saha)

1 Nisan Cuma
Saat: 14.30 Hekimhan Girmana-Akçadağspor (Yeşiltepe 1 Nolu Saha)
Saat: 14.30 Arapgirspor-Demirspor (Yeşiltepe 3 Nolu Saha)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız