SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Liderler Rahat

0
Güncellendi - 2017-02-06 04:47:25
1. Amatörde Liderler Rahat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 10’uncu hafta heyecanı yaşandı. A Grubu’nun lideri Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile B Grubu’nun lideri 1932 Malatyagücü haftayı 3 puanla kapattı.

Ligde 10’ncu haftanın en heyecanlı karşılaşması Arguvan Belediyespor ile Ataköyspor arasında oynandı. B Grubu’nda ikincilik için ter döken iki takımın mücadelesinde galip gelen taraf 5-2 ile Arguvan Belediyespor oldu. Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanan karşılaşmada Arguvanlı taraftarlar tribünü doldurarak, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi.

5-2’lik galibiyetle ikinci sıraya yerleşen Arguvan Belediyespor’da taraftarlar, maç esnasında sık sık İzmir Marşı’nı söyleyerek, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganını attı.

A Grubu’nda Battalgazi İlçe Stadı’nda oynanan Battalgazi Belediyespor-Orduzuspor ise 1-1 devam ederken, çıkan saha olayları nedeniyle yarıda kaldı. Maçın hakemi İlker Ayten, çıkan tartışmalar sonrası 75’nci dakikada sahayı terk ederek, karşılaşmayı tatil etti.

Büyükler Futbol Ligi’nde haftanın sonuçları şöyle:

A Grubu

1966 Malatya Gençlikspor-Malatyaspor: 4-2

1932 Malatyagücü-Adafı Kartalspor: 2-0

Battalgazi Belediyespor-Orduzuspor: (1-1 devam ederken 75. dakikada hakem tatil etti)

Doğanşehir Belediyespor-Kaldırımgücü: 1-0

B Grubu

44 Malatyaspor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor: 1-3

Ataköyspor-Arguvan Belediyespor: 2-5

Sanayispor-Telekomspor: 3-0

Demirspor-Akçadağspor: 2-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Michail (7 yıl önce)
    Ataköyspor girmana oynar bu sene cok guclu bir takim ikiside
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Malatyaspor iyi ki ilk yarı dağılmadı. İlk yarı böyle olsaydı direk 2. amatöre düşerdi. Malatyaspor ile ilgili adam gibi bir haber bekliyoruz. Hani destek bulmuştu. Ne oldu birden dağıldı, elindeki oyuncuları diğer takımlar kaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bence de Malatya gücü-Arguvan oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    Final girmana ve malatyagucu oynar gibi
    0
    0
    Yanıtla