SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor- Arapgirspor Eleme Maçı Bugün

Malatyaspor- Arapgirspor Eleme Maçı Bugün
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Futbol Büyükler Ligi'nin 4 grubunda 14. ve son hafta 14'üncü hafta maçları oynandı. B Grubunda Hekimhan Girmana, C Grubunda Akçadağspor, D Grubunda Demirspor ligi birinci olarak tamamladılar. 

A Grubunda ise puanları aynı olan Arapgirspor ile Malatyaspor, 22 Mart Salı günü eleme maçı oynayacaklar. Ligde, birbirleriyle oynadıkları her iki maç da 1-1 sonuçlanan Malatyaspor ile Arapgirspor, statü gereği grup birincisini belirlemek üzere oynayacaklar. Yeşiltepe stadında saat 14.00 de karşı karşıya gelecek takımlardan kazanan taraf, diğer grup birincileriyle play-off oynama hakkı kazanacak.

Battalgazi, Erkenek, Arapgir, Yeşiltepe, Orduzu Pınarbaşı, Kale, Doğanşehir ve Hekimhan sahalarında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve zirve mücadelesindeki durum şöyle:

A Grubu
Erkenekspor – Malatyaspor: 0-7
Arapgirspor - Yeşilyurt Bld: 5-0
Beydağıspor – Alageyikspor: 1-8 (Beydağıspor sahadan çekildi)
Pütürge Gençlik - Sanayispor: 3-0 (hükmen)

1-Arapgirspor: 38 puan
2-Malatya Spor: 38 puan

B Grubu
Karakavakspor - Arapgir Gücü: 2-7
Battalgazi Belediyespor - Hekimhan Girmana: 0-2
Hatunsuyuspor - Anadolu Selçuklu: 0-4
Konakspor – Ataköyspor: 5-1

1-Hekimhan Girmana: 42 puan
2-Battalgazi Bld. Spor: 33 puan

C Grubu
Orduzuspor – Akçadağspor: 2-2
Kale Gençlerbirliği - 44 Tepehanspor: 5-0
Yeşil Sürgüspor - Malatya Gücü: 8-0
Eski Malatya Gençlik - 44 Tepehanspor: 3-0 (hükmen)

1-Akçadağ spor: 40 puan
2-Orduzu spor: 30 puan

D Grubu
1966 Malatyaspor - Çöşnük Gençlik: 6-1
Çatyol Bld. Spor - Doğanşehir Bld. Spor: 0-1
Hekimhan Bld. Spor - Malatya Demirspor: 2-2
Yazıhan Bld. Spor - Kaldırım Gücü: 3-0 (hükmen)

1-Malatya Demir spor: 36 puan
2-1966 Malatya spor: 34 puan

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız