SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Son Hafta

0
Güncellendi - 2017-03-05 19:37:12
1. Amatörde Son Hafta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde son hafta karşılaşmaları 5 Mart Pazar günü oynanacak. B Grubu’nda mücadele eden Arguvan Belediyespor ile Demirspor, Play-Off’a kalan son takım olmak için mücadele edecek.

A Grubu’nda geçtiğimiz haftalarda 1932 Malatyagücü ile 1966 Malatya Gençlik Spor, Play-Off’a kalmayı garantilemişti. B Grubu’nda ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, Play-Off biletini alan ilk takım olmuştu. Grup’ta Arguvan Belediyespor ile Demirspor, Play-Off’a kalan ikinci takım olmak için büyük bir mücadele veriyor.

Grupta 13’üncü haftada Arguvan Belediyespor, Akçaağspor’u 3-0 yendi ve puanını 27’ye yükselterek, ikinci sıraya yükseldi. Grupta Play-Off’un ikinci adayı Demirspor ise deplasmanda lider Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 26 yaptı ve geçtiğimiz haftayı üçüncü sırada tamamladı.

1932 Malatyagücü, 1966 Malatya Gençlik Spor, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Play-Off biletini alırken, büyüklerde Play-Off’a kalacak son takım, ligin son haftasında oynanacak karşılaşmalarla belli olacak.

Ligin son haftasında karşılaşmalar 5 Mart Pazar günü oynanacak. Son hafta programı şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 Demirsspor-Ataköyspor

13.00 Adafı Kartalspor-Malatyaspor

15.00 Sanayispor-44 Malatyaspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Telekomspor-Arguvan Belediyespor

Konak Stadı

11.30 1932 Malatyagücü-Battalgazi Belediyespor

Ören Stadı

11.00 Akçadağspor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

Doğanşehir İlçe Stadı

13.30 Doğanşehir Belediyespor-1966 Malatya Gençlik Spor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan (7 yıl önce)
    Özellikle düşme hattında bulunan takımların maçlarında teknik adamların oyuncuların sakin olmalarını ve emniyet güçlerimizin üst düzeyde güvenlik önlemi almalarını bekliyoruz.pazar günü adıyaman maçı var keşke 1.amatör maçları cumartesi oynansa idi.
    0
    0
    Yanıtla