SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Mayıs 67 İlde 138 Etkinlikle Kutlandı

0
Güncellendi - 2019-05-01 21:50:31
1 Mayıs 67 İlde 138 Etkinlikle Kutlandı
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde 303 bin 640 kişinin katılımıyla 67 ilde 138 etkinlik gerçekleştirildiğini, bu etkinliklerin haricinde düzenlenen 16 korsan gösteride 145 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "303 bin 640 kişinin katılımıyla 67 ilimizde 138 etkinlik gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikler dışında düzenlenen 16 korsan gösteriye katılan toplam 145 şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır. 1 Mayıs 2019 günü Şanlıurfa ilinde düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Kahramanmaraş ilinden yola çıkan vatandaşlarımızı taşıyan otobüsün kaza yapması sonucunda 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 15 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu üzücü olayın dışında ülke genelindeki etkinliklerde yaralanan vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz bulunmamaktadır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde gerçekleşen tüm etkinlikler güvenli bir ortam içerisinde tamamlanmış ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır." ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL BAKIRKÖY'DE KUTLAMA..

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Bakırköy miting alanında gerçekleşen kutlamalar havadan görüntülendi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mitingine katılmak isteyen gruplar İncirli Caddesi'nde toplanarak kortej halinde miting alanına yürüdü. Kutlamaların adresi olan Bakırköy miting alanında toplanan çok sayıda vatandaş renkli görüntüler oluşturdu. Yoğun güvenlik önlemi altında devam eden kutlamalar havadan görüntülendi.

İstanbul, Ankara- iha

FOTOĞRAF: İstanbul Bakırköy'de kutlama etkinliği yapılan alanın havadan görüntüsü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız