SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ölü, 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 16 kişi ise yaralandı. Ölümle sonuçlanan kaza Arguvan’ın Eymir köyünde, grayder ile otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

ARGUVAN’DA..
Edinilen bilgiye göre kaza, Arguvan ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İl Özel İdare Genel Sekreterliğine ait, Teyfik Koşar’ın kullandığı greyder ile Okan İnanmaz yönetimindeki 44 T 1312 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan 63 yaşındaki Muharrem Adıgüzel hayatını kaybederken, 57 yaşındaki A.S., 43 yaşındaki M.A., 42 yaşındaki P.M. ve 55 yaşındaki N.A. yaralandılar. Arguvan Sağlık Ocağı'nda ilk müdahalesi yapılan yaralılardan durumu ağır olan M.A. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi. Kazayla ilgili olarak grayder sürücüsü 46 yaşındaki Teyfik Koşar tutuklandı.

MİNİBÜS YOLDAN ÇIKTI..
İki kişinin yaralandığı bir başka kaza Malatya-Elazığ Karayolunun 32. kilometresinde Kale ilçesi yakınlarında meydana geldi. 43 yaşındaki Bilge Mısırlıoğlu'nun yönetimindeki 44 FE 668 plakalı minibüs, seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ters şeride girerek yoldan çıktı. Tarlaya uçan minibüs, çarptığı ağacı kökünden sökerek durabildi. Kazada araç içerisinde bulunan 47 yaşındaki Abdulvahap Mısırlıoğlu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Araçta sıkışan sürücü Bilge Mısırlıoğlu ise, Sivil Savunma ve Malatya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkartılarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. (üstteki fotoğrafta)

OTOBÜSLE CİP ÇARPIIŞTI..
Malatya'da bir yolcu otobüsü ile cipin çarpışması sonucu 5 kişi ağır yaralandı. Kaza, Cuma akşamı 20.45 sıralarında Kale -Malatya Karayolu üzerinde Koca Dinlenme Tesisleri'nde meydana geldi. Elazığ'dan gelip dinlenme tesisine girmekte olan 05 DM 750 plakalı yolcu otobüsü ile Vahyettin Öztürk yönetimindeki 38 NS 081 plakalı cip çarpıştı. Kaza sonrasında şans eseri otobüsde bulunan yolcular yara almazken, cipte bulunan Erkan, Şadiye, Vahyeddin, Numan ve Zehra Öztürk ağır yaralandı. Kayseri'den Bingöl'e gitmekte oldukları öğrenilen Öztürk ailesinin fertleri kaza yerine giden 112 Acil Servis ambulansları ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Otobüsde meydana gelen hasar nedeniyle yolcuların başka bir otobüse bindirildikleri kaydedildi.

YAYA GEÇİDİNİ KULLANMAYINCA..
Yaya geçidini kullanmayan 75 yaşındaki yaşlı kadın, otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Kaza çevreyolu, Niyazi Mısrı Camii önünde meydana geldi. K.T. idaresindeki 44 HA 280 plakalı otomobil, seyir halinde iken yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ayşe Akdağ (75) adlı kadına çarptı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla önce Devlet Hastanesi'ne ardından ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra yaralının ambulansa konulmasına yardım eden otomobil sürücüsü K.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (alttaki fotoğrafta)

DİĞER KAZALAR..
Sivas- Malatya yolunun Hekimhan ilçesi Hasançelebi Kasabasına 15 kilometre mesafede 38 yaşındaki Mehmet Şirin Tucer yönetimindeki 72 DD 627 plakalı araç, viraja hızlı girince takla attı. Kazada araçta bulunan 27 yaşındaki Zeki Doğan ile 22 yaşındaki Kemal Tırki yaralandılar.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 31 yaşındaki S.B. yönetimindeki 44 AK 634 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 61 yaşındaki M.Y.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde 01.30 sıralarında 31 yaşındaki C.B. yönetimindeki 44 FE 898 plakalı otoyla giderken, cadde üzerinde park halinde olan A.K.’ye ait 34 UZR 18 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada yaralanan C.B. hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız