SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Madalya İle Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

2. Anadolu Kick Boks Turnuvası'ndan Malatyalı 10 sporcu madalya ile döndü.

Elazığ'da 23-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2. Anadolu Turnuvası'na 14 ilden 180 sporcu katıldı. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salih Kayıcı'nın da katıldığı turnuvada Malatyalı 6 sporcu birincilik kazanırken, toplam 10 sporcu madalya ile döndü.

Kick Boks Malatya İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, 2. Anadolu Kick Boks Turnuvası'nın Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizesiyle gerçekleştirildiğini belirtip, Malatya olarak organizasyona destek verdiklerini söyledi.

Ertaş, bu tür güzel organizasyonların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade ederek, "Biz, kick boks sporunun yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan dolayı Elazığ Kick Boks İl Temsilcisi Abluhaya Alan ile birlikte 2. Anadolu Kick Boks Turnuvası'nı Elazığ'da
gerçekleştirdik. Çok güzel bir organizasyon oldu. Bundan sonrada bu tür organizasyonlarımız devam edecek" dedi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salih Kayıcı, organizasyona verdiği desteklerden dolayı Malatya Kick Boks İl Temsilcisi Nurullah Ertaş'a bir plaket verdi.

Turnuvada dereceye giren Malatyalı sporcular ise şöyle:

"Tuba Ertaş, yıldız bayanlar semi contact 42 kilogram birinci. Ayşegül Rutbil, büyük bayanlar light contact 70 kilogram birinci. Emin Seçer, büyük erkekler light contact 63 kilogram birinci. Kerem Aydın, büyük erkekler light contact 79 kilogram birinci. Hasan Aras, büyük erkekler full contact 51 kilogram birinci. Serdal Karsavuran, büyük erkekler full contact 81 kilogram birinci. Ufuk Emre Gül, büyük erkekler full contact 54 kilogram ikinci. Yusuf Eroğlu, büyük erkekler full contact 67 kilogram ikinci.
Rabia Ayna, büyük bayanlar lıght contact 55 kilogram ikinci. Mustafa Doğanşahin, büyük erkekler full contact 57 kilogram üçüncü."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız