SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"11 Kişi Çıktık Ama İyi Oyunculardan Yoksunduk"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, 3-0 mağlup oldukları Denizlispor maçının ardından, “Deplasmandaki ikinci mağlubiyetimizi rakibimiz Denizlispor'a karşı aldık” dedi.

Zorluk derecesi gerçekten zor olan bir maça çıktıklarını belirten Özer, "“Sıkıntı çeken iki takım bu maçta karşılaştı. Gerçekten zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Maçtan önce de 3 puanların silinmesi her iki takım için bu karşılaşmanın değerini artırdı. Sahada çok önemli eksiklerimiz vardı. 11 kişi çıktık ama iyi oyunculardan yoksunduk.  Buna rağmen oyuna iyi başladığımızı söyleyebilirim. Yediğimiz ilk golü gerçekten biz de anlamakta zorluk çektik. 24. dakikada yediğimiz bir gol bizim biraz zorlanmamıza neden oluyor. Çünkü 1-0 mağlup duruma düştüğümüz zaman rakip takım da kapandığı zaman o takımı açmakta zorlanan bir takımız." değerlendirmesinde bulundu.

Özer, kontraatakta etkili bir takım olduklarının altını çizerek, şunları söyledi:

"2-0 olduktan sonra maçı çevirmek kolay değildi bizim adımıza. İkinci devre elimizden geleni yaptık. Tabii genç oyuncular vardı. Özellikle Atakan'ı ve Alperen'in stoperde ilk defa oynattık. Maçı kaybettik ama bu iki oyuncuyu kazandığımızı düşünüyorum. Tabii kaybetmek özellikle deplasmanda çok alışkın olduğumuz bir skor değildi. Biz deplasmanda hem iyi oyun hem de iyi skor alan bir takımdık. Deplasmandaki ikinci mağlubiyetimizi rakibimiz Denizlispor'a karşı aldık. Ama ilk devre bitti. Biz elimizden geleni yaptık ama kazanan Denizlispor oldu. Denizlispor'u kutluyorum."

Yeni Malatyaspor'da Philip Gameli Awuku kırmızı kart cezalısı, Ogün Özçiçek ve kaleci Abdulsamed Damlu sarı kart cezalısı, Barış Başdaş diz, Gofred Donsah arka adale, 2. kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan omuz, Berat Yaman da arka adale sakatlığı nedeniyle Denizlispor maçı kadrosunda yer alamamışlardı.

Denizli, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yms (1 yıl önce)
    Göztepespor ,tuzlaspor,samsunspor maçında Oyuncular kaçırmasaydı 7 puan almıştık. Oyuncu transfer yapamiyoruz. Ama bu sene ligde tutunurska seneye iyi olur. Hasan hoca seni destekliyoruz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    Hocada bir takımı övüyor. Bir yetersiz diyor. Rakiplerimize kaybediyoruz. Gidişat iyi değil. Takımda bir düzelme yok
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Kalede ciddi bir eksiklik hissettik.Ancak bulduğumuz posizyonlarda ya final pasını veremiyoruz ya da son vuruşları yapamıyoruz.Cengizhan,Doğukan, Mert oynadıkça daha iyi olmaları gerekirken düşüş içindeler.Jospin kumaşı iyi futbolcu.Sanki öylesine il olsun diye oynuyor bu oyuncuyu faydalı duruma getirmeniz gerekiyor.Ciddi parasal olumsuzluk olmazsa bu takımın iyi çalışmayla başaracağını düşünüyorum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hoca halen takımı ve oyuncuları tanımıyor.kendiside küme düşsekde bişey olmaz havasında.az da olsa bir heves görünmüyor.kadromuz kısıtlı tamam bunu kabul ediyoruz ama insanda birazda hırs olur ya.böyle koyun gibi kurbanı beklemekde olmazki.
    %58
    %42
    Yanıtla