SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 DABO Malatya Taramasını Bitirdi

0
Güncellendi - 2019-05-01 02:55:52
12 DABO Malatya Taramasını Bitirdi
A- A+ PAYLAŞ

12 Dev Adam Basketbol Okulları 2019 yılı sporcu taramaları Sivas, Malatya ve Kayseri illerinde düzenlenen organizasyonlarla tamamlandı.

İki ay süren taramalarda yaklaşık 3000 sporcuya ulaşılırken, 12 DABO’nun faaliyette olduğu 24 ilde 2007, 2008, 2009 ve 2010 doğumlu sporcular yer aldı.

Gerçekleştirilen antrenmanlarda sporcuların antropometik ölçülerinin alınmasının yanı sıra teknik anlamda da değerlendirmeler yapıldı. 12 DABO Teknik Sorumlusu Rüçhan Tamsöz ile 12 DABO İdari Sorumlusu Serdar Çelik, tüm taramalarda sahada yer aldı.

Bu sene ikincisi gerçekleştirilen tarama organizasyonunda birçok ilke de imza atıldı. Kayıtlar ilk defa online olarak web sitesi üzerinden alınırken, sporcuların tüm bilgileri de özel hazırlanan yazılıma anlık olarak girildi. Bunlar dışında seçilen sporcuların velilerine SMS ile seçildiklerine dair bilgi mesajları gönderildi.

12 DABO Sporcu taramalarında 2006 doğumlu sporcular için illerde düzenlenen törenle mezun olan sporculara sertifikaları takdim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız