SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"130 Ülkede Adımızı Duyurduk"

0
Güncellendi - 2017-11-01 02:11:06
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’nın kalecisi Selim Karadağ, “Anaların, çocukların, büyüklerimizin duasıyla 130 ülkede ülkemizin adını duyurduk, bayrağımızı en yükseğe çektik” dedi.

Malatyalı olması sebebiyle 44 numaralı formayı giyen ve Ampute Futbol Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonluğu’nda kurtarışlarıyla önemli bir rol oynayan Karadağ, mutluluğunu Malatya’daki hemşerileriyle birlikte yaşıyor.

Malatya’ya gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan başarılı kaleci, şampiyonluktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.

Karadağ, spor hayatında çok güzel günler yaşadığını belirterek, “Ama en güzeli Avrupa Şampiyonluğu oldu. Anaların, çocukların, büyüklerimizin duasıyla 130 ülkede ülkemizin adını duyurduk, bayrağımızı en yükseğe çektik. Çok çalıştık, didindik, ter akıttık ve Avrupa şampiyonu olduk” dedi.

Avrupa şampiyonasında memleketi Malatya’nın trafik kodu olan 44 numaralı formayla mücadele ettiğini anımsatan Karadağ, “Biz, şampiyonaya başladığımızda bir kartopuyduk ama gün geçtikçe çığ gibi büyüdük. Türk halkının büyük bir desteğiyle çok istediğimiz Avrupa şampiyonluğuna ulaştık. Şampiyonluğumuz dünyada 130 ülkede birinci haber olarak çıktı. Anaların, babaların, çocukların, büyüklerimizin duasıyla ülkemizin adını 130 ülkede duyurduk, bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Allah, verdiğimiz emeklerin karşılığını bize gösterdi” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız