SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Yaşındaki Gamze Kayıp

0
Güncellendi - 2018-09-28 16:42:00
15 Yaşındaki Gamze Kayıp
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Hekimhan Güzelyayla Mahallesi'nden kent merkezine giden 15 yaşındaki Gamze Sarı'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Hekimhan ilçesinde yaşayan Sarı'nın 24 Eylül Pazartesi günü 'okula gidiyorum' diyerek, evden çıktığı ancak ilçeden minibüse binerek, Malatya merkeze gittiği belirtildi. Son olarak Çevre Yolu Emeksiz kavşağında görüldüğü kaydedilen Sarı'nın bulunması için jandarma ve emniyet seferber oldu.

Gamze Sarı'nın babası Mehmet Sarı, kızının Pazartesi günü 13.30'da 'okula gidiyorum' diyerek evden çıktığını ifade ederek, "Kızımın okulu ilçede. 13.30'de evden çıkmış, 14.00'de ilçeden minibüse binerek, Malatya'ya gitmiş. Malatya'nın hiçbir yerini bilmiyor" dedi.

Kızının evden ayrılırken herhangi bir mesaj bırakmadığını belirten Sarı, "Kızım telefon kullanmıyor. Kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Jandarma ve emniyete haber verdik, her yerde arıyorlar" diye konuştu.

Sarı, kızını gören ya da yerini bilenlerin, polis ve jandarmayı aramalarını istedi.

CESEDİ  ARANIYORDU MALATYA'DA SAĞ BULUNDU..

Öte yandan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 11 gün önce kaybolan ve Aksu Çayında cesedi aranan 16 yaşındaki Mehmet Çetin, sağ salim Malatya'da bulundu.

Pazarcık'ın Sakarkaya Mahallesi'nde oturan ve 16 Eylül günü kayıplara karışan Mehmet Çetin'in babası Hüseyin Çetin, polis ve jandarmaya başvurmuştu. Kendisinden haber alınamayan Mehmet Çetin'in, Aksu Çayı'nda boğulmuş olabileceği yolundaki kuşku üzerine, Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Dalgıçları tarafından çayda arama yapılmıştı.

Çetin'in, Çarşamba günü Malatya'da polis ekipleri tarafından bulunduğu ve Pazarcık'tan çağrılan ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Kahramanmaraş, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Editör kayıp kız Sivas ta bulundu ve ailesine teslim edildi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Handan (5 yıl önce)
    Allah sağ salim ailesine kavuştursun inşallah
    0
    0
    Yanıtla