SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"4 Hazırlık Maçı Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2016-08-17 03:32:51
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, ikinci etap kamp çalışmaları sonunda takımın lige tam anlamıyla hazır hale geleceğini söyledi.

Malatya’da birinci etap kamp çalışmalarının 23 gün sürdüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, “23 günlük bir kamp süreci geçirdik. Tabi doğal olarak bir yorgunluk vardı. Genelde yüzde 50 bir fizik gücüne sahiptik. Tabi rakip takımda aynı şekildeydi. Genel olarak sistem oturmadı ve fizik gücü hazır hale gelmedi” dedi.

Tekin, Elazığ Yolspor ile Malatya’da oynadıkları hazırlık karşılaşmasına da değinerek, “Oyun disiplini 90 dakikalık süreç içerisinde istediğimiz düzeyde değildi. Tabi eksiklerimizi gördük. Ama ne olursa olsun sonucunda kazanmak istiyorduk. Defansta bazı zaafiyetlerimiz oldu” diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, takımın büyük bir değişikliğe uğradığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Önümüzde 12 günlük bir kamp sürecimiz olacak. Eksiklerimizi ikinci etap kamp sürecinde gidereceğiz ve takım tam anlamıyla hazır hale gelecek. İkinci etap kamp çalışmalarımız kapsamında 4 hazırlık maçı oynayacağız. Onların sonucunda Malatya'ya hazır bir şekilde geleceğiz. Ama genelde şurada kazanma arzusu içerisinde oynamaları, sorumluluklarını bilmeleri güzeldi.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız