SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesten Özür Diliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-12-16 03:39:25
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatyalı sol bek oyuncusu Osman Fırat, ligde son dört haftada kötü sonuçlar aldıklarını kaydederek, kötü gidişi durdurup, çıkışa geçeceklerini belirtti.

Uzun süre bir sakatlık sürecinden sonra forma giydiğini kaydeden Fırat, “Uzun süren sakatlık hem fizik açısından hem de takıma adapte açısından beni biraz geri bıraktı. Ciddi bir sakatlıktı. Ama şükürler olsun bunu atlattım” dedi.

“ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Fırat, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, şunları söyledi: “Bandırmaspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü iyi kontra atağa çıkan bir ekipti. Son haftalarda da bir çıkış yakalamışlardı. Ona göre çalışmıştık. Herkes maçı izledi. Biz hiçbir zaman bahanelere sığınmıyoruz ama sayısız gol pozisyonu yakaladık, değerlendiremedik. Maç 0-0 iken bir gol atmış olsaydık, olay belki de çok farklı olacaktı. 90 dakika elimizden gelen mücadeleyi yaptık. Neticede mağlup olduk. Bu maçı geride bırakmamız gerekiyor.”

“YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Ligde dört haftalık periyotta kötü neticeler aldıklarını ifade eden Fırat, kötü gidişi durdurup, yeniden çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, “Taraftarlarımızdan, camiamızdan, herkesten özür diliyoruz. Ama bu takımın belirli bir şeyi başaracak gücü var. Neticede 26 puanı bu takım aldı. Hedefi biz büyüttük. Bu takımın tekrardan bir 26 puan alacak gücü de var. Herkes biraz sabırlı olsun ve bu takıma inansın, gerçekten iyi bir ekibimiz var. Kendine güvenen futbolcular, birlik ve beraberlik içerisinde, arkadaşlık ortamı, her şey çok güzel. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Bu zorlu süreçten Eskişehir’de geçti, Sivas’ta geçti. Onlar şuanda bir çıkış yakaladılar. Biz iyi bir çıkış yakaladık, düşüşe geçtik. Ama buradan kalkacağız” diye konuştu.

“EKSİĞİ BULAMIYORUZ”

Takımın düştüğü yerden kalkacağını kaydeden Fırat, “Eksiklik nedir, onu bizde bulamıyoruz. Şansızlık mı diyelim, kötü futbol mu diyelim. Kötü futbolda oynamıyoruz. Bir Göztepe maçı hariç Eskişehir’de ikinci yarı tek kale oynayan bir takım vardı. Giresunspor karşısında 10 kişi kaldık, ona rağmen takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Öne geçtik, sonradan beraberlik golü geldi. Bandırmaspor maçına baktığınızda çok iyi mücadele, sayısız gol pozisyonu yakaladık. Rakipte 2-3 kontra ataktan gol pozisyonuna girdi ama bunlarda olacak. Neticede 1-0 mağlupsun ve bazı kurmak zorundasın. Herkes biraz sabırlı olsun. Biz buradan kalkacağız” ifadelerini kullandı.

“TAKIMDA BİR SORUN YOK”

Fırat, takım içerisinde herhangi bir sorunun olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Takımda şuanda her şey iyi gidiyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Maddiyat açısından bir sıkıntı yok. Yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Hocalarımız elinden geleni yapıyor. İş bizde bitiyor. Biz burada iyi çalışacağız. Antrenmanlarda iyi çalışacağız. Çünkü bu Malatya şehri bazı şeyleri hak ediyor. İlk 10 haftada alınan iyi sonuçlar, iyi futbol bunlar beklentiyi yükseltti. Rakiplerle aramızdaki puan farkını açtı ama bu inişler olabiliyor. Biz bunun üstesinden geleceğiz, herkes bundan emin olsun.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Aydin (7 yıl önce)
    Sahada hicbir mucadelede bulunma özürdile bunlar dan olmaz senede 2 maç oynayip bmw ile gezmeyi iyi bilen arkadaslar bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    OSMAN TOPRAĞIM EYVALLAH KALKACAĞIZ BİZ MALATYALIYIZ KLAKMAYALIMDA DEMİYORUZ TAKIMDA SIKINTI YOK DİYOSUN İNŞALLAH DEDİĞN GİBİ OLUR
    0
    0
    Yanıtla