SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saat 19.19'da İstiklal Marşı

0
Güncellendi - 2020-05-21 02:45:57
Saat 19.19'da İstiklal Marşı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalılar, saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okuyarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da kurtuluş mücadelesi için Samsun'a çıkışının 101'inci yıldönümünde tüm Malatya İstiklal Marşı okudu.

Vali Aydın Baruş, AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili  Av. Bülent Tüfenkçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla  saat: 19.19 da Bostanbaşı Mahallesinde düzenlenen programda evlerini işyerlerini bayraklarla donatmış vatandaşlarla birlikte tüm yurtta okunan İstiklal Marşına eşlik ettiler.

JANDARMA KIŞLALARINDA..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında saatler 19.19'u gösterdiğinde vatandaşlar ile birlikte jandarma ekipleri de kışlaların da toplu olarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı karargahında ve bağlı karakollarda jandarma ekipleri saatler 19.19 gösterdiğinde toplu olarak istiklal marşını okudular.

Jandarmanın etkinliğinde Covid_19 nedeniyle sosyal mesafeye ise dikkat edildi.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa2344 (3 yıl önce)
    Bir REİS sevdalısı olarak Şu tablonun daha geniş kapsamlı tüm genç temsilciliklerinin başkanlarıda orda olsaydı daha anlamlı olurdu diye düşünüyorum. Çünkü sayın Vali herkesin Valisi
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Sadece 1 kurumun temsilcisi orda olması gerçekten anlamsız olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Madem gençlik programı bütün genç temsilcilerin orda olması lazım.
    0
    0
    Yanıtla