SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"19 İstasyonda Görev Yapan İtfaiyeciler 7/24 Göreve Hazır"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve yönetiminin daveti üzerine muhtarlarla buluşan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ve itfaiyeciler muhtarlarla itfaiyeyi, oluşan yangınları, depremi ve böyle olaylar karşılaşıldığında neler yapılacağını anlattı.

Malatya Büyükşehir İtfaiyesinin mevcut durumu hakkında bilgiler veren Katipoğlu, ülkenin sayılı itfaiyeleri arasında yer aldığını anlattı. 19 istasyonla görev yapan itfaiyecilerin 7/24 göreve hazır olduklarını, gündüz 30 saniyede, gece maksimum 60 saniyede itfaiyecilerin göreve hazırlanma imkan ve kabiliyetine sahip olduğunu belirterek, itfaiyecilerin hayatın her alanında olduğunu söyledi.

Kendilerine ihtiyacı olan tüm canlıların yardımına koşan bir teşkilat olduğunu aktaran Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, yaşanan depremde itfaiyecilerin kendilerininde depremzede olduğunu unutarak insanlara yardıma koştuklarını, ikinci depremde dört ayrı ekibinin enkaz altında kaldığını ve şuanda sağlıklı olduklarınıda hatırlattı.

Bugüne kadar yerel yönetimlerde bir çok görevde bulunduğunu belirten Katipoğlu, “Bizler insanlık ve şehrimiz başta olmak üzere görevimizi en iyi şekilde yapmakla mükellefiz” dedi.

Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve  muhtarlar ise; depremin ilk anından itibaren sahada olan ve yangın, trafik kazası ve kurtarma olayları gibi vakalara çok hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiyecilere teşekkür ettiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Özel malatyalı (7 ay önce)
    Hakkın askerleri itfaiye erleri, Batılın uşakları yerel yöneticiler. Gün gelecek hak batıla galip gelecek. Malatya’yı görev adamları yönetecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Adam Adam Adam…
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Derya Deniz (7 ay önce)
    Mustafa abimiz candır. Seni Belediye başkanı yapacağız.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Fatih (7 ay önce)
    Bi tarafta depremde hanımına çocuğuna kadro veren başkanlar; diğer tarafta aşk ile çalışan görev adamları. Geçenlerde Yeşilyurt Belediye Başkanlığı anketinde Belediye Başkanı görmek ister misiniz diye sordular. Dualarımız seninle güzel insan, Yolunda bahtında açık olsun…
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 ay önce)
    Bu adam hep gündemde, umarım siyaset düşüncesi vardır. Malatya’ya böyle belediye başkanları yakışır.
    %85
    %15
    Yanıtla