SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Mayıs Bayrak Turu

0
Güncellendi - 2020-05-21 01:47:55
19 Mayıs Bayrak Turu
A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında şehir turu gerçekleştirilerek, vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Battalgazi Belediyesine ait üstü açık tur otobüsü ile şehir turu gerçekleştirildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, gençlik liderleri tarafından koronavirüs salgını önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında tur otobüsünde ‘Malatya Malatya’ türküsü ile yöresel şarkılar çalınarak bayrak dağıtımı yapıldı. 

Vatandaşlar, aldıkları Türk bayraklarını sallayarak, 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Melek (3 yıl önce)
    Bu illet bitmez çünkü bizim bencil cahil cesareti olanlar yüzünden vatansever çocuklarımız daha çok içerde mahkum kalacaktır. Bunların vatan hainlerinden bir farkları yok memlekette herşey alt üst olmuş adamların umrunda değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    bayrak dağıtanların elinde eldiven falan yok. çocuklar sokaklarda. ne sorumsuzca işler yapılıyor. bu yetkililer malatya da ne iş yapıyor, niçin denetim yok. dünkü baraj açılışında da gördük, türkiye deki kimi yöneticiler cahiller. söyledikleri farklı yaptıkları çok farklı. cumhurbaşkanı ısrarla 2-3 kez ikaz ediyor adamlar halen omuz omuza duruyorlar. şu şekilde bir bayrak dağıtımına ne gerek var. adamda virüs olsa kaç kişiye bulaşacak. çarşının ortasında adam çocukları ile geziyor. hadi mahalle aralarını anladık ta, şehrin göbeğinde niye bir yetkili çıkıp da uyarmıyor. uyarmayı zaten kimse ciddiye almaz da, ceza yazacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk (3 yıl önce)
    3.resimde 2 tane küçük çocuk var, bir ablanın elinde de bebek arabası 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı yok mu? Orası şehrin kalbi memurlar neden uyarmamış? Valilik gerekli işlemi yapmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet M. (3 yıl önce)
    Otobüsün içinde sosyal mesafeyi gören biri varsa bana da gösterebilir mi? BAYRAĞIMIZ dalgalansın. Çocuklarımız her daim neşeli olsun. Ama bir de evde olanları düşünün be kardeşim. Neredeyse 2 buçuk aydır dükkan kapalı. Kredi ödemeleri var ev kirası var biraz empati kurun çıkmayın şu dışarı. İşe gidip gelenleri demiyorum ama çoğu boş beleş gezen tayfa ayıp günah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (3 yıl önce)
    Biz çocukları yasaktan dolayı dışarı çıkarmıyoruz,. Kurallar olduğunu anlatıyoruz çocuklara ama millet kural dinlemeden kent meydanına çıkıyor.Baba bunlar neden çıkıyor diyince cevap veremiyoruz. Ayrıca, bir r yetkilide ağzını açıp birşey demiyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan bey (3 yıl önce)
    Fotoğrafta görünen çocukların o saatte dışarıda olmaları doğru mu? Biz neden cocuklarimizi eve hapsediyoruz. Yazık günah değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • ?????????????????
    0
    0
    Yanıtla