SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Yaşındaki Genç Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çevreyolu üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan 19 yaşındaki genç, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde yaşanan kazada çevreyolu üzeri Büyükşehir Belediyesi mevkiinde E.Ş. yönetimindeki 34 HE 0555 plakalı BMW marka otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen 19 yaşındaki Emirhan Emre’ye çarptı.

Feci kazada ağır yaralanan genç, olay yerine gelen ambulansla hemen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Hilâl (3 yıl önce)
    Rabbim ailesine bol bol sabir versin yeri mekani cennet olsun insallah emirhan cigerimi yaktin ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    EDS (elektronik denetleme sistemi) ile Malatya girişinden çıkışına kadar radar uygulaması yapılabilir yorumların hemen hepsi hızlı gidildiği yönünde Elazığ’ın girişinden itibaren radar korkusundan hızlı gidemiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (3 yıl önce)
    Malatya'da baba parası ile lüx arabalara binip, çok süratli araba kullanmayı bir marifet sayan, hatta bir de yanında kız arkadaşı varsa kendisini astronot gibi gören gençleri çok gördüm. Bunlara gerek ana baba olarak ve gerekse emniyet müdürlüğü (Trafik Şube Müdürlüğü) olarak bir dur demek lazım. Allah ölen çocuğumuza da rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (3 yıl önce)
    Sıkıntı bence tamamen trafikde bende trafıkte arac kullanıyorum max yaptıgım hiz 80 çevre ylunda 50-60 la sağ şeritten gidiyorum korkumdan sol şerite gecemiyorum cünkü arkadan o kadar süratlı gelen arabalar varki sanki ambulans adam 110 la gireni gördüm alt gecite sucu tamamen soforde buluyorum cünkü yolu boş gördüklerinde özellikle gece yada 9 dan sonra basıyyorlar cocuga cok ama cok üzüldüm bi cocuk kolay yetişip büyümüyor allah ailesine sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun inş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Çalışmayan bir büyükşehir belediyesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • faik (3 yıl önce)
    Sahipsiz malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (3 yıl önce)
    Hastane donusu o isikta gunduz gozu tirin altinda kalmaktan kil payi kurtulmustum.soforun yola baktigi bile yoktu.Allah gencin ailesine sabur versin.ne yazikki kanunkarin sozde oldugu,cinayet isleyenin yanina kar kaldigi bir ulkede yasiyoruz.Allaha emanet bir verdiginiz sadaka karsilik geliyor belki bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • orada üst geçit var insanlar yinede yoldan geçiyor genç kardeşimize rahmet diliyorum ailesine sabır sana tavsiyem üst geçidi kullan
    0
    0
    Yanıtla
  • Üst geçit 'ta nerde yapsana yeraltı geçidi 100 metrede bir tarzancilik oynamasın kimse
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Şehrin tam göbeğinden çevre yolu geçmez bu yolda hızı 100km altında geçen araç yok 130.140 km hız yapanlar çoğunlukta hiç kontrol yok algecitlere radar ve kameralar koysanız şehrin doğu ve batı çıkışlarında kurallara uymayanlara ceza yazılsa belki o genç bugün yaşıyordu çok iyi çalışan bir emniyet müdürü gelmişti çok sevinmiştim trafik asayiş sürekli kontroller vardı maalesef üzülerek söylüyorum sayın mudurde bize uydu sanki. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin o ailenin yerine kendimi koyuyorum böyle acıyı Allah bir daha hiç bir anne babaya yaşatmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • O Büyüksehirn işi ama uyumaya devam etsinler daha kaç kişinin canına mal olacak bakalım yazık günah anca inönü caddesinin ortasını kapatırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim koösuydu arkadasımdı ogrenınce buraya baktım gercektenn cok uzuldu annesi aksamdan beri Emirhan diye alıyor Allah sabır versin annesıne
    0
    0
    Yanıtla
  • araba cok hizli gecti bizi solladi sonra kaza olmus bizde kaza yerine gittik emirhan yerďe yatiyordu cok dua ettim ve arkasindan hastaneye gittik cok kan kaybediyordu aklimdan cikmiyor emirhan rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin omur buyu unutmayacagim emirhani?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirhanın herhangi bir sosyal medyası varmıydı çok önemli lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülçin (2 yıl önce)Sibel isimli kullanıcı yorumuna
    Merhaba yorumunu yeni gördüm ben emirhanin kuzeniyim ne için sordun önemli birşey mi vardı
    0
    0
    Yanıtla